![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#31 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
![]()
Zrobię Ci to (zmienię kierownicę i aktywuje tempomat).Kontakt poszedł na PW.
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 04-03-2019
Model: Focus mk3 FL ST-Line
Silnik: 1.5 ecobieda
Rocznik: 2016
|
![]()
Odświeżam temat.
Czy możecie kogoś polecić w województwie lubelskim? Ewentualnie czy ktoś z Koleżanek lub Kolegów, zlecał taką operację ASO oraz ile to kosztowało? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
ford::beginner
![]() Imię: Jacek
Model: Fokus
Silnik: 1,6 TDCI 95KM/131KM
Rocznik: 2015
|
![]()
Ja właśnie jestem w trakcie dołożenia tempomatu, dzisjaj wymieniłem kierownicę kupiona na allegro 250zł wymiana prosta, jutro będę aktywował forscanem, kabel viaken v3 150zł i to cały koszt operacji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
Powodzenia i podziel się rezultatami. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy wersja silnikowa, lub wyposażeniowa ma znaczenie przy tej operacji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: Smax Titanium S
Silnik: 163KM
Rocznik: 2013
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Imię: Łukasz
Model: KUGA
Silnik: 1.5 eb
Rocznik: 2020
|
![]()
Nie lubelskie ale dosyć blisko, moge pomóc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
Przepraszam że się powtarzam, ale czy cała operacja dla wersji 1.5 ecoboost (oczywiście Focus Mk3 FL) jest możliwa? Z tego co wyczytałem na forum - wystarczy podmienić kierownicę a reszta to magia w komputerze, czy tak? (Czy potrzebne są inne komponenty - wiązki, komputery etc? A może zależy to od wersji wyposażenia lub silnikowej auta? )
Dziękuję za dotychczasowy odzew Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Imię: Slawek
Model: Smax Titanium S
Silnik: 163KM
Rocznik: 2013
|
![]()
![]() |
#39 |
![]() Imię: Marek
Model: Focus
Silnik: 1,5 Ecoboost
Rocznik: 2018
|
![]()
Przymierzam się do dołożenia tempomatu i pytanko do wtajemniczonych w temat. Są dwa rodzaje przycisków tempomatu, tzn. różnią się układem klawiszy, czy to ma jakieś znaczenie.
Skłaniam się do zakupu samych przycisków z wiązką i wycięciu w kierownicy miejsca na to. Moja kierownica ma dopiero namacane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 10tys. km i wygląda jak z fabryki. 1,5 eb 2018r. tempford.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
FCP member
![]() Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
|
![]()
Jeśli dokładać same klawisze to trzeba wycinać z boku kierownicy 'dziurę' na klawisze - rzeźba, szczególnie w prawie nowym aucie
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Tagi |
focus , tempomat |
|
|