![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 | ||
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Cytat:
Polskie komisy są też takie w których ryzyko zakupu kłopotu jest małe, jednak jest jeszcze ich mało, ale powoli się to zmienia. Oferty prywatne, też trzeba sprawdzać , bo wielu podszywa się pod właściciela/użytkownika, ale i z tym idzie sobie poradzić. Jedno jest stałe i niezmienne : Cytat:
|
|
|
|
|
#32 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Janusz
Model: Fiesta,Galaxy MKIII
Silnik: 1 ecoboost, 2.0tdci
Rocznik: 2015
|
Pozyskałem vin do Polaka z twojego linku vin WF0MXXGBWM6U28324
Przepraszam E w tym dziale ale pisze z telefonu i ciezko trafic w libk czy jesres w stani go sprawdzic |
|
|
|
|
|
#33 |
|
|
jeżeli chodzi o historie serwisową to mamy tutaj etatowych czarodziei Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kod:
gacji (TAN): E13*2001/116*0185 Główne funkcje Data produkcji: 17.06.2006 Model pojazdu: S-Max/Galaxy 2006- Typ nadwozia: 5-drzwiowy LMV Wersja: Seria 50 Silnik: 2.0L Duratorq-TDCi (143PS) - DW Przekładnia: 6-bieg. przekł. ręczn. - MMT6 Napęd: LHD FWD Norma emisji spalin: Wymóg poziomu 4-lekk. sam. dostaw. Klimatyzacja: Klim. dwustref. z aut. kontr. temp. Obszar: (+)"PL" Lakier: Sea Grey Metalik Materiał we wnętrzu: Arasia / Ebony Kliknij, aby zmniejszyć Mniej ważne funkcje Ze standardow drzwiami tylu nadwoz Wyprodukowany W Zakładzie Genk Zestaw wyk. skórzan. Florida Poziom marketingowy 1 Z elektroniczna kontr.statecznosci Z Centralnym Zamkiem Z Szybami Tylnymi Sterow. Elektr. Ze standardowš przyciemnianš szybš Standard.przedn.szyba-szkło zielone Z ręczn.otwier.oknem tyln.(uchyln.) Z Ogrzewanš Szybš Przedniš Z dwukolorowš tablicš rozdz. Długa konsola górna - typ B Z pelna konsola podlogowa Z przednimi dywanikami podlogowymi Z tylnymi dywanikami podlogowymi Z osłonami przeciwsłonecznymi Z Lamp Przy Lust W Oslonie Przeciw Z Podoewietlanym Lusterkiem Z pokrywš przestrzeni bagażowej Z osłonami przeciwsłon. - 3. rzšd Wewn dodatkowe lusterko wsteczne Elektr.Regulowane Lusterko Wsteczne Podw.lus.ele/ogrz/skła/lamp.o.prog Stolik rozkł. z oparcia kierowcy Półka/Stolik - Siedzenie przednie Z ręcznym mech.pochyl.siedz.tylnego Z ręcznie reg. podporš lęd. kier. B. podpory ledzw siedzenia pasazera Z tylnym siedzeniem przesuwnym Ze schowkiem pod siedzeniem kierow. Ze schowkiem pod siedz.- Pas. Drugi Rzad - 3 Pojedyncze Siedzenia Podwój.siedz.w 3.rzędz(obok siebie) Z Elektr. 2-Kier.Reg.Siedz.Kierowcy Z reczn.2-kier.reg. siedz.pas Elek.ryglow.drzwi z elek.zwalnian. Pilot zdaln.otw.drzwi-klucz.ruchomy Z automat.wycieraczkš szyby przedn. Z Ogrzew. Dyszami Spryskiwaczy Ze Spryskiwaczem Reflektora Ze Standard.Amortyzatorami Tylnymi 6-ram.koł.ze stop.lek.16" x 6.5 Opona 215/60 R16 99V Bez kołpaków kół Nieblokujšce nakrętki kół Z Zawieszeniem Standardowym Klasa obciaz.przedniej sprezyny-H Klasa obciaz.tylnej sprezyny-K Z mechanicznym hamulcem postojowym Ze wspomag. awaryjnym hamulców Z przednimi fotelami kapitańskimi Tylny dod. układ klimatyzacji Z 70-l. zbiornikiem paliwa Z kolem kierownicy wykoncz. skóra Ze Sterowaniem Prędkociš Z dod. nagrzewn. Niskie wersje z analog.zest.wskan. Z komput. pokład. Akumulator standardowy Bez dod. odtwarzacza CD Z Antena Na Szybie Tylnej Radio AM/FM CDx6 Pakiet wyposażenia systemu ICE 3 Z 10 Głonikami Bez Zestawu Do Telefonu Reflektor ksenonowy Ze wiatł.do czyt. w 2. i 3.rzędzie Z autom. reg. poz. wiec. reflekt. Z automatycznym wł./wył.reflektorów
|
|
|
|
#34 | |
|
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012
|
WF0MXXGBWM6U28324- 02/2010 ok.57kkm - prawa strona pod lupę
Cytat:
Ostatnio edytowane przez SRS ; 20-12-2015 o 15:19 |
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
|
Za pol godzi ki bede go ogladał. Ma rysniete nadkole i tego chyba nie bylo na zdjeciiach z Twojego linku. Czy ten vin mowi Ci cos niepokojącego? Dzis magicy maja chyba wolneGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Ooooo witam kolege srs. Legendy juz o Tobie glasza na forum, ze umiesz czytac w jezyku tych cyferek. Bardzo dziekuje za przebieg. Wlasciciel mowil ze robi nim 15 tysia worzac dzieciaki do szkoly. Jak wybiegnie gromadka przy ogledzinzch to go lykamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
|
no i jak tam wyszły oględziny ?
|
|
|
|
#37 |
|
|
finalnie kupiłem samochód za 26tysi wewnątrz kierownica nic nie zużyta, srodek bardzo nieporysowany, usyfiony piaskiem i kredkamiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
faktycznie miał obity wcześniej bok prawy- wspawany tylni błotnik, dzięki wiedzy którą pozyskałem od kolegi SRS, ubiłem 2,8 k w dół. Bardzo dziękuję Jako ze autko potrzebne mi do pracy a nie do jazdy pod kościół to nie zmartwiłem się tym niedociągnięciem. Silnik działa klarownie- nie słychać nic turbinki, zapala i gasi się bardzo spokojnie-nie trzepie buda w ogóle przy gaszeniu.Inne galaxy chciały mi głowę urwać w momencie gaszenia,a ten bardzo kulturalny jest, zrywny aż do przesady. według opisów miał byc słaby a ten mnie bardzo zaskoczył. może ma chipka wsadzonegoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Trasa Łask-Opole- 40 % S8 , reszta krajowymi spalił 5,6 l/100 czyli 1,3 ćwiartki baku a jechałem 90-140 /h |
|
|
|
|
|
#38 | |||
|
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
|
#39 |
|
|
czesław 555, bardzo dziękuję za pomoc i za link
Kolego SRS możesz mi proszę na privanapisać co wyczytałeś z tego Vinu? czy miał koła urwane czy tylko bok tylny obity? Faktycznie ma wspawany błotnik , prowadnice całe, rant dolny do podnoszenia lewarkiem troszkę stracił tzw "baranka" zabezpieczającego, który wyraźnie był inaczej położony niż fabryczny po lewej stronie.Autko z poczadkowych lat, gdyż nie ma na desce przycisku wyłącznia czujek, ma duży jeden przycisk wyłączenia esp i osobno jakby dorobiony guzik do czujek parkowania Ostatnio edytowane przez jachut ; 20-12-2015 o 23:04 |
|
|
|
![]() |
|
|
|