![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 |
|
ford::average
![]() Imię: Adam
Model: Ford Mondeo MK4 Kombi
Silnik: 2.0 TDci
Rocznik: 2008
|
Panowie, prawdopodobnie mam ostatnie pytanie i jestem w przysłowiowym "domu". Będę miał takie rozwiązanie na MP3 w radiu 6000CD jakiego jeszcze nie było nigdzie.
Powiedzcie mi tylko taką rzecz... W załączniku schemat tyłu radia. Interesuje mnie pin nr 16 złącza głównego (+12V po stacyjce). Dziwna sprawa ale w instalacji w aucie nie mam kabelka we wtyczce w tej dziurce. Powiedzcie mi zatem (bo nie mały laik ze mnie) gdzie jeśli nie tu mogę się podpiąć jednym małym kabelkiem tak aby właśnie był dopływ prądu +12V po stacyjce (czyli przekręcam kluczyk i odcina prąd)?
|
|
|
#32 |
|
![]() Imię: Darth Mondeo
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2000cm benzin/lpg
Rocznik: 2012
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Panowie wszystko fajnie ale moje 6000CD jest koloru czarnego i mam generalnie wewnątrz wszystko w kolorze czarnym, czy jest jakaś alternatywa z usb w ciemnym kolorze?
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 18-06-2013
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
|
Oryginał czy inne nie fordowskie?
pozdrawiam
|
|
|
#34 |
|
![]() Imię: Darth Mondeo
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2000cm benzin/lpg
Rocznik: 2012
|
może być nie fordowskie
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Stasia
Model: Mondeo mk4
Silnik: 2.0
|
Witam. Mam problem z radiem samochodowym, zwyczajnie pewnego dnia się nie włączyło. U mechaników jestem zlewana, bo wiadomo przy takich bzdetach nie chce im się dłubać, czasu nie mają żeby po sprawdzać bezpieczniki itd., a bez radia wiadomo jak to jest..
No ale do brzegu.. mam radio Pionier że starego auta, ale to takie zwykłe radio z panelem, czy jest szansa go zamontować? I co zrobić z przestrzenią po wyjęciu starego radia z navi ,czy Ford to jakoś przewidział? Są w sprzedaży może jakieś ramki uzupełniające, żeby to jakoś wyglądało? Auto co prawda stare, ale bardzo go lubię i chciałabym, żeby też w środku jakoś wyglądało. Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za chęć udzielania odpowiedzi. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Blaupunkt FX, niedotykowa navi.
Uszkodzony RAM, radio nie włącza się i kradnie prąd. Wstawianie niefabrycznego radia to same problemy,mimo że bedzoe samo w sobie grało. Kupić sony owalne albo proste 6000CD. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Stasia
Model: Mondeo mk4
Silnik: 2.0
|
No moje wygląda tak:
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Jak byś wpisala w google nazwę która podałem, to nie trzeba by było wklejać seojego zdjęcia.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|