![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 | |
|
FCP member
![]() Imię: Robert
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 238KM Bi-Turbo
Rocznik: 2022
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#32 |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 29-04-2009
Model: S-Max TitS
Silnik: 2.2 230KM by heko
Rocznik: 2011
|
Przydadzą się do ściągania raportów z zagranicy dla tych mniej obeznanych ze sposobami na to.
|
|
|
#33 | |
|
ford::average
![]() Imię: Przemek
Model: Focus
Silnik: 1.6 benzyna
Rocznik: 2005
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#34 | ||
|
FCP member
![]() Imię: Robert
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 238KM Bi-Turbo
Rocznik: 2022
|
Cytat:
link autodna -> [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] link automo -> [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cytat:
Jest światełko w tunelu ... dostałem co prawda lakoniczne ale jednak odpowiedzi na e-maile wysłane do ww portali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poprosiłem o informacje gdzie lub kto dokonał wpisów i z jakiej to bazy pochodzą ... czekamy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#35 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 10-04-2014
Model: Passat
Silnik: 2.0
Rocznik: B6
|
Ciekaw jestem co Ci odpiszą.
Bo tu śmierdzi klasyczną fuszerką. Czyli jakieś dane zaciągają plus sprytny algorytm żeby dodać zdjęcia z sieci. Niemniej jakość danych jest wątpliwa plus sprzedają zdjęcia które nie zostały umieszczone na ich portalu. Podsumowując klasyka gatunku, partyzantka i łatwa kasa. Dla upartego człowieka któremu by się chciało sprawa pewnie do wygrania w procesie cywilnym jeśli się okaże, że te dane nijak nie pokrywają się ze stanem faktycznym. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 04-11-2012
Model: octavia 3 fl
Silnik: 1,8Tsi
Rocznik: 2017
|
tez nie mozna winic kolegi ze ta strona takie raporty robi. najgorsze ze nie wiadomo skad co jest. mam kwity na 3 naprawy a z tej stronki wyszlo ze wycen bylo 5. teraz oczywiscie jak ktos wykupi raport to ja bede bity w dupe. auto mam od nowosci
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#37 |
|
ford::expert
![]() Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
|
Wszelkie informacje udostępnione za pośrednictwem serwisu autoDNA mają charakter informacji pomocniczych i stanowią jedynie wskazówki dla Użytkownika.
Informacje zawarte w serwisie autoDNA mogą ulec zmianie, bez wcześniejszego powiadomienia przez ASDIRECT Sp. z o.o. o tym fakcie. ASDIRECT Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za treść danych zawartych w Raportach. Treść taka może być niepełna lub niezgodna ze stanem rzeczywistym. Wszelkie treści i znaki graficzne zamieszczone w serwisie autoDNA chronione są prawami autorskimi przysługującymi ASDIRECT Sp. z o.o.Wykorzystywanie tych treści lub znaków graficznych w sposób inny niż wyraźnie dozwolony warunkami czy ktoś nadal wierzy bezgranicznie w te raporty ? |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
- jeżeli chcesz nadal dodawać info o przeszłości aut, bierz przykład z firm generujących raporty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ASDIRECT Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za treść danych zawartych w Raportach. Treść taka może być niepełna lub niezgodna ze stanem rzeczywistym. lub Automo Nie gwarantujemy, że dane dostępne na Stronie, w tym Dane Pojazdu, są kompletne oraz prawidłowe, ani nie zapewniamy, że Strona będzie stale dostępna, lub że treści dostępne na Stronie, wliczając Dane Pojazdu, będą aktualne. Bump: Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
ford::average
![]() Imię: Krzysztof
Model: Mondeo MK4
Silnik: 1.8
Rocznik: 2010
|
Cytat:
"ostatnia szkode ktora mialem ba te ok 500 zl. to sprzedalem firmie skupujacej szkody. doplacili mi jakies grosze. a oni by wzieli 2392?" sprzedałeś szkodę za 500 zł a firma które sprzedałeś zrobiła wyceny już we własnym zakresie stąd dodatkowe wyceny w raporcie. Wiadomo że takie firmy nie robią nic za darmo, oni wzięli 2000 ty 500 zł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#40 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 04-11-2012
Model: octavia 3 fl
Silnik: 1,8Tsi
Rocznik: 2017
|
dopisalem w drugim temacie. mnie nie obchodzi ile oni wzieli bo nie chcialo mi sie po sądach latac ([Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ])
chodzi natomiast czemu na moim aucie sa ich wyceny. auto mialo trzy szkody a portal podaje ze 5 (nijak nie idzie odroznic z pokazanego przez ciebie raportu ile wycen dotyczy jednej szkody. )ownie dobrze mogly byc 4 albo 5 szkod Ostatnio edytowane przez xtremesystems ; 24-10-2017 o 18:45 |
|
|
|
![]() |
|
|
|