![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 26-04-2008
Model: Mondziak MKIV Titek
Silnik: 2,0 DURATEC
Rocznik: 06.2008
|
Cytat:
oby tak było Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... jest to naprawdę fajna sprawka ... no chyba że ktoś ma podłaczone jakieś zewnętrzne źródło sygnału
... ja tu tylko "sprzątam" - Leonzaw - zlecenia: GG 198071 MSN/mail leonxzaw@wp.pl Mondziak Titek Czarna Panterka 2,0 Pb/Kombi/17"/Navi/Bi-Xenon + zaje-fajny kierowca http://lh3.ggpht.com/_mXbuixnOU84/S7...eonzaw%202.JPG |
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 07-04-2008
|
Heya,
podobno nie mozna odtwarzac filmow na NAVI, ale specjalnie dla was zejde po pracy do samochodu i sprawdze. Info o braku mozliwosci dostalem od dealera przed zakupem, a po zakupie jakos czasu nie bylo na testy. Wiem juz na pewno po kilku tygodniach testowania, ze NAVI na razie sprawdza sie bardzo dobrze. Brakuje jednak jednej malej rzeczy, ktora bardzo by sie przydala. Otoz wyswietlanej mapy nie mozna przesuwac. Mozna ja powiekszac, ale brak mozliwosci przesuwania: lewo, prawo, gora dol. To troche kompromitujace jak na NAVI za tyle kasy. I kolejna ciekawa rzecz jaka mi przeszkadza: brak mozliwosci wylaczenia CD. Mozna wylaczyc caly panel i wtedy muzyka przestaje grac, albo mozna sciszyc glos, ale wylaczyc nie mozna. Plyta wiec caly czas sie kreci. Kolejny bezsens
|
|
|
#33 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 07-05-2008
Model: Mondeo Titanium Navi
Silnik: 2.0 Duratec
Rocznik: 2008
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
![]() Zarejestrowany: 07-04-2008
|
Brak mozliwosci odtwarzania DVD. Komunikat CD error na wyswietlaczu.
A jesli chodzi o nawigacje i jej przesuwanie. Czy korzystamy na pewno z tej samej nawigacji. Mowie o nawigacji Blaupunkta z Mondeo MK4. Ja nie widze zadnych strzalek. Oswiec mnie prosze gdzie je znajde (oprocz przyblizania i oddalania) jesli wyznaczam sobie punkt docelowy.
|
|
|
#35 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 29-10-2006
Model: ZB
Silnik: 1.9
Rocznik: too old
|
hej, troche dotyczace tego watku - znalazlem na youtube po wlosku prezentacja jak dziala bluetooth w converce +
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
#36 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 26-04-2008
Model: Mondziak MKIV Titek
Silnik: 2,0 DURATEC
Rocznik: 06.2008
|
chciałbym troszeczkę odświerzyć temat ponieważ coraz bardziej zaczyna mnie nurtować zagadnienie ...
- czy ktoś coś już mieszał przy Conv+?? jakies udogodnienia?? bo mimo że fajnie wygląda jak dla mnie jest trochę za mało wykożystany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. --------------- aa ma ktoś moze jakieś rysunki techniczne, schematy podłączeń, złącz itd do Navi DVD z Mondka?? ... coś co jest trochę choć bardziej techniczne niż instrukcja ze strony forda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... ja tu tylko "sprzątam" - Leonzaw - zlecenia: GG 198071 MSN/mail leonxzaw@wp.pl Mondziak Titek Czarna Panterka 2,0 Pb/Kombi/17"/Navi/Bi-Xenon + zaje-fajny kierowca http://lh3.ggpht.com/_mXbuixnOU84/S7...eonzaw%202.JPG |
|
|
|
|
|
#37 |
|
![]() Imię: Grzegorz
Model: mondeo
Silnik: 2.0tdci
Rocznik: 2008
|
Witam ,
mam pytanie : czy jest możliwość wymiany szybki wyświetlacza convers w mondeo mk4 2008r .Wszystko działa ale jest pęknięta, nie wiem od czego nie wnikam nie chce wiedzieć . Kupiłem auto z pękniętą i myślę o wymianie ale podejrzewam, że jedyna opcja to wymiana całego . Proszę o podpowiedzi , z góry dzięki ! Pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
|
|
|