![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#401 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 17-05-2007
Model: Mondeo Mk5
Silnik: 2.0 TDCI @205KM
Rocznik: 2016
|
Cytat:
Jednocześnie pytanie - gdzieś kiedyś na forum widziałem opis jak sprawdzić czy ma się moduł bluetooth. Niestety nie mogę tego teraz wykopać. Jeżeli ktoś wie (chodzi o fizyczne zlokalizowanie jego obecności/braku, a nie włączenie w telefonie i wyszukanie..) to proszę o odpowiedź (ewentualnie linka). |
|
|
|
|
|
|
#402 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 12-07-2007
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2004
|
W tym poście jest wszystko, na 8 stronie masz rysunki od Docento gdzie jest moduł i jak wygląda, ja chcę założyć oryginalny BT ale czekam na info od Docento czy moja wiązka elektryczna jest na to przygotowana.
|
|
|
#403 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 16-05-2008
Model: MONDEO MK3
Silnik: 2.2 TDCI
Rocznik: 2005
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#404 |
|
![]() Zarejestrowany: 12-07-2007
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2004
|
niestety dostałem odpowiedź od Docento - wyrok -> mój zestaw jest oddzielnym zestawem nokii, żeby BT zadziałał muszę najprawdopodobniej dokupić oprócz modułu okablowanie.
|
|
|
#405 |
|
![]() Zarejestrowany: 14-06-2008
Model: mondeo ghia x
Silnik: 2.2 TDCI
Rocznik: 2005
|
Kwiatas , ja też niebyłem pewny czy w moim mondku wystarczy sam moduł czy również okablowanie , gdy zadzwoniłem do serwisu i podałem im VIN auta okazało się że wystarczy sam moduł. Zamówiłem go i jutro go odbieram :fcp2
|
|
|
|
|
|
#406 |
|
|
ufff, dobrnąłem do końca.
Uwaga. temat został oczyszczony z niektórych postów i jednocześnie informuje, ze każde naruszenie paragrafu 14 i 15 regulaminu forum, bedzie nagradzane ostrzeżeniem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a nagminne ich łamanie bedzie skutkowało zamknieciem tematu. |
|
|
|
#407 |
|
![]() Zarejestrowany: 03-09-2008
|
MDMcapital, \
Witam. mam MOndeo 2006 z denso i poptrzbuje pomocy. zciagnalem mapy toyoty 2007/2008 wlozylem do DVD i czyta bez zadnych wiekszych problemow.nie robilem zadnej aktualizacji -czy jest potrzebna? tylko nie umiem ustwic trasy i potrzebuje instrukcji a moze trzeba aktualizowac cos tam zeby dzialalo? I drugie pytanie- auta z francji i komendy glosowe po francusku!? a nie mozna tego zmienic na angielski(oPolski to nawet nie smiem pytac) i jeszce jedno-kiedys mialem prze chwile ksiazke telefoniczna w denso jak zmienialem akumulator potem mi cos szwankowalo i odlaczylem akumulator -restart i nie ma tej ksiazki. czy cos mozna z tym zrobic? byde wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#408 |
|
![]() Zarejestrowany: 21-09-2007
|
Witam instrukcja jest tu.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Co do książki telefonicznej w denso to masz Blutacza i musisz przez telefon zpowrotem się połączyc kod w telefonie 0000. A co do komęd głosowych to można zmienic tylko na takie jakie są w denso polskiego nie ma . Musisz wykasowc wszystkie punkty zapamiętane w navi i będzie działac. A jeśli dobrze myślę to masz lepszą wersię z komendami głosowymi wydawanymi przez właściciela do navi, a takich jest bardzo mało i jak sam nie dojdziesz to będzie ciężko, chociaż kiedyś ktoś się pytał. Musisz poszukac. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#409 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Jarek
Model: Mondeo
Silnik: 2.2 tdci
Rocznik: 2012
|
Komendy głosowe są zapisane w oddzielnym od DENSO module BT niezależnie od DENSO działającym, aczkolwiek z nim powiązanym. Język komend można zmienic tylko poprzez wymianę tego modułu. Dostępne moduły BT nie mają jednak języka PL, dostępny jest m.in. j.angielski, niemiecki, włoski, hiszpański, francuski. Koszt takiego modułu to ok. 860zł.
|
|
|
#410 |
|
![]() Zarejestrowany: 03-09-2008
|
o dzieki. bedziemy szkolic francuskiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale ja ni emoge sie dobrac do ksiazki telefonicznej. nie ma jej?? a raz ja widzialem!!! :fcp2 i rodzi sie pytanie co robic? gdzie jej szukac HELP !!!!!!!
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| denso , focus , ford , map , nawigacja , radio , s-max , tmc |
|
|