Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Ogólnie o motoryzacji
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 03-11-2016, 12:21   #4271
cattani75
ford::expert

Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał goodi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szansa jest zawsze, tylko nie wiem, czy za taką cenę. Ponadto chyba nie każdy dealer ma mocną benzynę w ofercie. U mnie np. jest chyba tylko diesel, o ile dobrze kojarzę.

Przekaz Tapatalkiczny
Jeśli ma jakąkolwiek benzynę to jest nieźle.
Ja jeździłem autem dyrektora, bo tylko on miał automat w 1.5 EB.
A potem pomógł mi @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] , za co jestem mu do dziś wdzięczny. :-)

cattani75 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 03-11-2016, 12:52   #4272
stefanb
ford::advanced

Model: Ford Mondeo
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał disaster3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie orientujecie się, czy jest szansa na wynajęcie MK5 od dealer'a na dłużej niż tylko jazda próbna. W przyszłości może i bym był zainteresowany takim mondziakiem ale jeszcze świeży i ciepły jest Focus. Natomiast miałby ochotę wynająć takiego na weekend (albo demo albo z samochódów zastępczych), kiedy bym leciał gdzieś w trasę aby naprawdę sobie go przetestować a nie przez 0,5h na jeździe próbnej. Z tego co gdzieś widziałem na forum to taki mondek to koszt chyba ok. 80 PLN/doba? Chętnie bym takiego 203/240KM sprawdził.
Możesz wynająć za darmo na weekend (tzn. z reguły od soboty po południu do poniedziałku rano) w ramach tzw. użyczenia do testów. Tylko w umowie użyczenia jest limit kilometrów (200) - nie wiem dokładnie co się dzieje jak go przekroczysz. Ja wynajmowałem w ten sposób Mondeo, tylko że w środku tygodnia (odebrałem w czwartek po południu, oddałem w piątek rano), zrobiłem ok. 150 km. Oczywiście musisz też zatankować za swoje.
Odrębną sprawą jest oczywiście dostępność wymarzonej wersji silnikowej...
stefanb jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 03-11-2016, 17:53   #4273
pedroso

Imię: Piotr
Model: MkV
Silnik: 2.0 203KM ecoboost

Cytat:
Napisał Rothmans Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szkoda ładnego mk5

[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Ładnie zdjęcia zrobione albo mk5 nawet po wypadku wygląda ładnie na zdjęciach

Bump:
Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli ma jakąkolwiek benzynę to jest nieźle.
Ja jeździłem autem dyrektora, bo tylko on miał automat w 1.5 EB.
A potem pomógł mi @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] , za co jestem mu do dziś wdzięczny. :-)
Przepraszam ale ja również jestem dyrektorem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez pedroso ; 03-11-2016 o 17:55
pedroso jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 03-11-2016, 19:30   #4274
cattani75

Przepraszam, Panie Dyrektorze! Jeździłem autami dwóch dyrektorów - tylko oni mieli wówczas EB. Teraz mam i ja. :-D
Stary 03-11-2016, 19:55   #4275
pedroso

Imię: Piotr
Model: MkV
Silnik: 2.0 203KM ecoboost

Spoko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale cattani75 ma racje operowanie delikatne gazem nic nie daje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Już trochę nie aktualne ale ja życzę wszystkim bez usterkowych przebiegów ostatnio mignęło :
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg IMG_0233.jpg (76.5 KB, 52 wyświetleń)
pedroso jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 03-11-2016, 21:51   #4276
bartulko
ford::average

Model: Monedo Titanium 2016
Silnik: 2.0 EB (AT) 203KM
Rocznik: 12.2016

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Już? policzyłeś? :-D
Nie. Na razie jestem pochłonięty pracą i oczekiwaniem. Raczej nie założę gazu. Po 4 latach (koniec leasingu) pewnie będę go sprzedawał więc nie bardzo chyba mi się opłaca. A Ile pali więcejna gazie ??

Bump:
Cytat:
Napisał pedroso Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Spoko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale cattani75 ma racje operowanie delikatne gazem nic nie daje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
:
Jest to jakieś dla mnie pocieszenie. Bo już zacząłem ćwiczyć i ...nie za bardzo mi to wychodzi. Mieć auto z 203KM i ciągle myśleć o spalaniu to .... jednak nie dla mnie.
bartulko jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 03-11-2016, 22:05   #4277
Korchez

Model: Mondeo MK5 Titanium Mica Shadow Black
Silnik: 2.0 203 KM EB AT =>240 by Totek2

Cytat:
Napisał bartulko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jest to jakieś dla mnie pocieszenie. Bo już zacząłem ćwiczyć i ...nie za bardzo mi to wychodzi. Mieć auto z 203KM i ciągle myśleć o spalaniu to .... jednak nie dla mnie.
Też mam w nosie dwa litry w te czy we wte. Zobaczysz że radocha z jazdy tym autem jest warta tego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Korchez jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 03-11-2016, 22:08   #4278
bartulko

Model: Monedo Titanium 2016
Silnik: 2.0 EB (AT) 203KM
Rocznik: 12.2016

Cytat:
Napisał Korchez Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Też mam w nosie dwa litry w te czy we wte. Zobaczysz że radocha z jazdy tym autem jest warta tego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Liczę na to
bartulko jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 03-11-2016, 22:11   #4279
Korchez

Model: Mondeo MK5 Titanium Mica Shadow Black
Silnik: 2.0 203 KM EB AT =>240 by Totek2

Nie zawiedziesz się.
Korchez jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 03-11-2016, 22:34   #4280
cattani75

Cytat:
Napisał bartulko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A Ile pali więcejna gazie ??
Na gazie pali ok.20% więcej. Ale za 40% ceny litra.
Odpowiedz

Zasady postowania