![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#421 |
|
ford::average
![]() Imię: Krzysiek
Model: Focus mk1
Silnik: 1.6 Zetec
Rocznik: 2002
|
Wszystko zależy od was. Dawno już spotu nie było, bo nie miał kto go nakręcić, albo (tak jak ja) chciał, ale okazało się, że sam nie może... Trzeba rzucić hasłem, najlepiej narzucić termin, godzinę i miejsce, a jak znajdą się chętni, to najwyżej można negocjować tak, żeby każdemu pasowało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. m_g miał się zajmować naszą strefą, ale jak widać bliżej mu do Ostrołęki, niż na pola, spotkać się z forumowiczami/klubowiczami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zazwyczaj spot odbywa się na polach mokotowskich, jest parking tuż przy parku, wjazd od ulicy Batorego. Miejsce o tyle dobre, że w centrum, więc powiedzmy, że jest sprawiedliwie. Zazwyczaj czekamy na wszystkich, który mają się pojawić i idziemy do Lolka, na kawę/herbatę/ciacho i rozmowy. Kombinowaliśmy już zmianę miejsca, ale nic z tego nie wyszło. Każdy tu może się wypowiedzieć i coś zaproponować, jeśli zacznie się coś dziać, ludzie zaczną tu zaglądać to i uda się spotkać. Należy też pamiętać, że nie liczy się liczba ludzi, która się pojawi, moim najprzyjemniejszym spotem, którego naprawdę wspominam z przyjemnością był spot 4, a po 15 minutach 3-osobowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podsumowując, nie opierniczać się, proponować, zachęcać, pisać na pw ludziom z listy z tematu z listą i liczyć na odzew Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#422 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-07-2009
Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
|
co znowu m_g Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ,co ja znowu hehhe
Spot ja zorganizuje jak sam będę miał wolny termin ,a z tym ciężko u mnie ostatnio ,albo jeden dom albo drugi dom i tak w kółeczko hehe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak znajdę czas to będę krzyczał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#423 | |
|
![]() Imię: Danutka
Model: FORD MONDEO 1.8TD Ghia
Silnik: 1.8TD
Rocznik: 1998
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#424 |
|
|
Bo co mam organizować spota, jak sam nie będę mógł się pojawić hehe.
Btw Wojtek miał mi pomagać,a jego ani widu ani słuchu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#425 |
|
|
nie wiem czy To jeszcze aktualne ale jak ostatnio widziałam sie z Wojtkiem to mówił że bardziej pasują mu niedziele .a Ty kolego mozesz przecież przybyć z narzeczoną ,niech pozna fordowskich "oszołomów" ,no chyba że .....................się nas wstydzisz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#426 | |
|
![]() Zarejestrowany: 03-09-2009
Model: 1
Silnik: Spalinowy
Rocznik: 79
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#427 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#428 |
|
![]() Imię: Piotr
Model: C-Max
Silnik: 1,5 TDCi
Rocznik: 2015
|
Sobota?
No, to może gościa będziecie mieli ze wschodu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#429 |
|
![]() Imię: Krzysiek
Model: Mondeo kombi
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2006
|
Ten weekend mi znów odpada - wizyta w okolicach miasta świętej wieży Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przyszły - najpewniej Ustrzyki Górne. Ale 19-20/11 powinienem spędzać lokalnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#430 |
|
|
Spot się dzisiaj odbył w..................
.................... OSTROŁĘCE !! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Byłem ja i kolega z MKP i było zacnie! Za dwa tygodnie 18-20 listopada (któryś dzień się wybierze) , będzie prawdopodobnie kolejny spot , zapraszam!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| spot mazowiecki , spotkanie warszawa |
|
|