![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#4291 |
ford::advanced
![]() Imię: Robert
Model: S-Max MK2 Titanium
Silnik: 2.0 TDCI 180HP
Rocznik: 2016
|
![]()
Klikasz w telefonie w bt na ford audio opcje i odznaczasz media audio
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#4292 |
ford::average
![]() Imię: Michał
Model: Ford Kuga
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2010
|
![]()
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
trafione Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.... dzięki
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
... trochę enigma ale jesli chodzi o to ze radio NX przejmie komendy navie z telefonu to raczej nie ... ktoś tu pisał ze to niemożliwe... komendy navi z telefonu jedynie poprzez telefon natomiast audio/muzyka jak najbardziej NX ciśnie aż miło...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4293 |
ford::amateur
![]() Imię: Marcel
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.5T 260KM
Rocznik: 2007
|
![]()
Witam mam problem z podłączeniem aux, wina jest raczej od strony kabla, jak sprawdzić najłatwiej czy jest on wgl podłączony do niego (blaupunkt dvd nx). Nie obędzie się bez wyjmowania navi?
I drugie pytanie czy po tych wszystkich aktualizacjach można nadal tylko rozmawiać przez połączenie bluetooth czy również używać multimediów? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4294 |
ford::beginner
![]() Imię: Łukasz
Model: S-Max
Silnik: 2.5 T
Rocznik: 2009
|
![]()
Witam,
Udało mi się dziś ubić radio NX DVD. Próbowałem wgrać "nx prot off" plik. Po restarcie przestał odpowiadać. Czarny ekran, czasem słychać tylko DVD w dolnym napędzie. Proszę o pomoc czy jest jakiś sposób odtworzenia wersji softu? Czytałem ze w 2013 komuś ta sztuka (ubicia radia) się udała, ale może przez 4 lata coś się zmieniło w temacie? Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4295 | |
ford::beginner
![]() Imię: Łukasz
Model: S-Max
Silnik: 2.5 T
Rocznik: 2009
|
![]() Cytat:
Pytanie: czy na czas naprawy można założyć panel sterowania ogrzewaniem od innego modelu? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4296 | |
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#4297 | |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
![]() Cytat:
Tyle razy pisało się o tego rodzaju wynalazkach,by tego nie wgrywać bo robią z radia cegłę.
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4298 |
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-10-2012
Model: Mondeo MK5 ST Line X AWD
Silnik: 2.0 180KM-> ~205
Rocznik: 2018
|
![]()
Taka różnica że ludzie będą wiedzieli co to i czego unikać.
![]() |
#4299 | |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
![]() Cytat:
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4300 | |
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
![]() Cytat:
Nie raz udało się nam ubić NXa przy tworzeniu rodzimej wersji NXa z ciemnym motywem . Teraz teraz masz do wyboru kolegę z "komtel" serwisu z Sochaczewa co stawia cegły do życia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
![]() |
Tagi |
blaupunkt , kuga , mondeo mk4 , navigacja , nawigacja , radio |
|
|