![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#4331 | |
ford::average
![]() Imię: zbyszek
Model: Focus C-Max
Silnik: 1.6
Rocznik: 2005 tdci
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4332 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 05-07-2013
Model: Oper
Rocznik: 1996
|
![]()
Kurcze to nie dobrze jak nie ma nowszych mapGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Może dało by się jakąś inną nawigację, bądź napęd podpiąć by działała z tym wyświetlaczem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4333 |
ford::expert
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2001
|
![]()
Zmień navi na wersję od MDO mk4, działa bez problemu, ma język polski i nowsze mapy....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4334 | |
ford::average
![]() Imię: zbyszek
Model: Focus C-Max
Rocznik: 2005 tdci
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4335 |
ford::expert
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2001
|
![]()
Trzeba powertować moje stare posty, wstawiałem chyba link takiej operacji - wykonany zresztą w kraju "trzeciego świata Europy". Oczywiście do przerobienia jest ramka do Denso ALE system działa a zasadzie P&P, nie były potrzebne ŻADNE przeróbki w instalacji...
Bump: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez RECONDO ; 16-02-2016 o 22:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4336 |
ford::beginner
![]() Imię: Michał
Model: FOCUS C-MAX GHIA
Silnik: 1,8 benzyna
Rocznik: 2005
|
![]()
Witam, posiadam nawigacje denso i mam pytanie czy przyciski znajdujące sie w koło wyświetlacza są podświetlane ? ponieważ u mnie nic się nie świeci i w nocy jest to uciążliwe. a jeżeli tak to co może być przyczyna braku podświetlania. bardzo proszę o pomoc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4337 |
![]() Imię: Adrian
Model: Mondeo Mk3
Silnik: 2.0
|
![]()
Tak, są podświetlane. Trochę dziwne, że wszystkie ci się nie palą. Niestety nie potrafię pomóc.
Ale skoro już przy podświetleniach - czy przyciski na kierownicy nie powinny się fabrycznie podświetlać? Trochę wkurzający (i niebezpieczny) jest fakt braku podświetlenia jadąc po zmroku autostradą, gdy zmuszonym jest się na czuja ustawiać tempomat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4338 |
![]() Imię: Michał
Model: FOCUS C-MAX GHIA
Silnik: 1,8 benzyna
|
![]()
U mnie w c-max GHIA nie są podświetlane przyciski przy kierownicy.
Ma ktoś może pomysły co może być z tym podświetlaniem przycisków w denso bo żadne nie świcie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4339 |
![]() Imię: Sławek
Model: Focus c-max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2004
|
![]()
To pewnie sterownik wyświetlacza odpowiada za podświetlenie przycisków (trzeci od góry moduł).
Czy ktoś wie czy mogę samodzielnie wpisać nr vin do wyświetlacza (jakimś programem) w elm config tego nie można zrobić? |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
denso , focus , ford , map , nawigacja , radio , s-max , tmc |
|
|