![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#431 |
|
ford::average
![]() Imię: Tomek
Model: Kuga
Silnik: 2.0
Rocznik: 2009
|
Wyrwałeś panel, który normalnie przykręcony jest 4 śrubami. Wyjmij całe radio, zobacz jak wygladaja gniazda i styki, czy nie sa powyginane - zagięte.
|
|
|
|
|
|
#432 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Adam
Model: ford kuga+focus
Silnik: 2.0TDCi+1,8TDCi
Rocznik: 2009+2002
|
ja nic nie urwał ja tylko pociągną,a tak na serio to przy wyciąganiu navi nie użyłem prawie żadnej siły to chyba tamten właściciel musiał coś po urywać.
Dzięki za info,zaraz pójdę popatrzeć na te styki Bump: byłem docisnąłem panel palcem i pojawiły się litery,więc coś tam nie łączy. Te śruby do panela można gdzieś dokupić czy trzeba coś kombinować?,bo będę musiał to naprawić wcześniej czy później. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#433 |
|
|
śruba M2,5x8 , torx.
|
|
|
|
|
|
#434 |
|
|
Wyciągnąłem navi oglądałem ten sprzęt z bliska i nie bardzo widać gdzie te śrubki wkręcić.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#435 |
|
|
Zrób zdjęcie przodu oraz radia, zaznaczymy.
|
|
|
|
|
|
#436 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#437 |
|
|
Jak w załączniku..
|
|
|
|
|
|
#438 |
|
|
Zaczynam kumać,wygląda na to,że ktoś wyrwał panel na siłę,bo to było chyba zgrzane albo klejone.Odkręcę te blaszki i zobaczę co z tego wyjdzie.Na razie dzięki za pomoc dam ci znać co narobiłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: jakiś baran wyrwał panel na siłę,chyba będę musiał kleić go poxipolem i mam nadzieję że wytrzyma, bo to było fabrycznie zgrzewane czy coś takiego.Jeszcze raz dzięki za podpowiedź Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#439 |
|
|
Niestety klejenie nic nie dało,zabrali navi do serwisu coby ją zanitować.Jutro mam ją mieć z powrotem.Będzie przetłumaczona na język polski noi z najnowszą mapą zobaczymy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#440 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Wojtek
Model: Ford Fusion USA
Silnik: 2.0 240KM
Rocznik: 2015
|
Koledzy rozwiązałem problem przekreślonego głośnika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Włączyłem nawigację a tu mam aktywny przycisk "mute", wyłączyłem i wszystko ok. |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| blaupunkt , ford , mp3 , nawigacja |
|
|