![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#4511 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-07-2009
Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
|
mouzes mówisz że Ewelina ma nieskoordynowane ruchy rąk xD, to czas się zacząć bać hehe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ee tam Ewelina nie jest zła eee chyba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mouzes a tym kimś to byłeś ty jak mniemam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. o i "członek" włączył się do dyskusji , motorek lubi letnie oponyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#4512 |
|
M.O.D.
![]() Zarejestrowany: 29-06-2009
Model: Mondeo, Kuga
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2010, 2018
|
Brać sie dzieciaki do roboty uczciwej a nie spamowac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zaraz zrobie z Wami poorządek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#4513 |
|
|
My się Ciotki nie boimy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,
|
|
|
|
|
|
#4514 |
|
M.O.D.
![]() Zarejestrowany: 29-06-2009
Model: Mondeo, Kuga
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2010, 2018
|
mów za siebie guuffniashu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#4515 | ||
|
![]() Imię: Krzysztof
Model: Xsara Picasso Exclusive
Silnik: 1,8 16V KME Nevo
Rocznik: 2002
|
Cytat:
Cytat:
![]() "Wszystko co najlepsze jest w ludziach" "Mózg jest jak spadochron, działa jak jest otwarty" Ostatnio edytowane przez TOMAS ; 14-12-2010 o 13:17 Powód: regulamin punkt 21 |
||
|
|
|
|
|
#4516 |
|
|
damy sobie radęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ee ciotka mi nic nie zrobi , najwyżej potem trochę pokrzyczy ,ale będzie git Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#4517 | ||
|
![]() Zarejestrowany: 03-03-2007
Model: 525, Smart 600 turbo brabus
Silnik: 2,5l. m51b25, 600ccm turbo75KM
Rocznik: 1995, 1999
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#4518 |
|
|
eeeeeeeeeejnooooooo nie jestem aż taka zła....a ze Antkowi sprawdziłam wartość klejnotów,no cóż,nie pierwszy i nie ostatni(na pewno nie ostatni jak tak dalej potoczy sie rozmowa...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) wiec przestańcie przesadzać-ja nie teściowa Wojtka-czytać pitbul..Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#4519 |
|
ford::average
![]() Imię: Kamil
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0TDCI 140KM
Rocznik: 2009
|
No i dziś bitwę i wojnę wygrałem, zajęło to jakieś 40 min.
Poszło gładko i bez boleśnie, ale co łańcuchy na kołach to łańcuchy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak jak sobie zerknąłem później to niezłą ślizgawkę miałem pod kołami. Antek: też myślałem o wyciąganiu jakimś i o Tobie (bo w miarę blisko miał byśGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) ale tu niestety taka miejscówka że ciężko by było ([Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - na lewo od kropy, równolegle do czerwonego na wolnym miejscu). PS Rok temu jechaliśmy Berlingo do Opatowa i na jakiejś dróżce między hotelem gdzie kimaliśmy a Opatowem wjechaliśmy w zaspę i też utknęliśmy. Przyjechał wyciągnąć nas szef Subaru z napędem 4x4. Ale niestety robiąc nam wyjazd wpadł kołem w jakąś dziurę i sam zawisł. Berlingo udało się odkopać dzięki uprzejmości i pożyczeniu łopat i popiołu od pobliskich mieszkańców, a Suruburu czekało jak koleś 'trajktorem' przyjechał i dopiero tak wyciągnął. Najlepsze było to że na początku odkopywania to co udało nam się odkopać po jednej stronie jak kończyliśmy drugą było już zasypane ...... To tak ap ropo zimowych przygód Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrowienia
|
|
|
#4520 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Adam
Model: Yamaha r1 rn 19/yamaha r6 rj06
Silnik: 1.0 193 km/ 600
Rocznik: 2008/2005
|
Cytat:
a co do toyo to chetnie przetestuje i myśle że dają lepiej rade jak moje oponki |
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| grill , łódz , spot |
|
|