![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#451 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 09-11-2008
Model: mustang gts/taurus sho/grand marquis/taurus flex/zx4
Silnik: 5.0V8/3.2V6/4.6V8/3.0 V6/2.0
Rocznik: 95/95/92/05/05
|
kurdenie dojade dzieciak mi sie rozchorowal no ja *******
Przepraszam za wulgaryzmy wiecej nie bedeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)))) Ostatnio edytowane przez Alexander25 ; 12-11-2011 o 18:02 Powód: Na forum nie używamy wulgaryzmów,nawet tych wykropkowanych! |
|
|
|
|
|
#452 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-07-2009
Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
|
No trudno innym razem , może za 2 tyg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Spot był mini ale był i było jak zawsze czyli BDB Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. HPL dzięki za użyczenie warsztatu ^ ^ Ostatnio edytowane przez m_g ; 12-11-2011 o 16:20 |
|
|
|
|
|
#453 | |
|
![]() Imię: Danutka
Model: FORD MONDEO 1.8TD Ghia
Silnik: 1.8TD
Rocznik: 1998
|
Cytat:
Pozdrowienia dla Gospodarza spotuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez borowiczek ; 12-11-2011 o 23:29 |
|
|
|
|
|
|
#454 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#455 | |
|
![]() Zarejestrowany: 05-04-2008
Model: MB GLC
Silnik: 2.0
Rocznik: 2019
|
Cytat:
|
|
|
|
#456 |
|
|
OSTROŁĘKAGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 18 LISTOPADA 2011(tj. piątek) GODZINA 19:00 MIEJSCE: KAFETERIA-ul. Głowackiego 30 (wejście od Gołębiej ) [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] -> mapa oraz zdjęcia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Proszę pisać do mnie na PW, to podam numer telefonu do siebie jak byśmy w razie godziny W nie mogli się znaleźć Wiem że parę osób z Ostrołęki jest i serdecznie wszystkich zapraszamy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez m_g ; 14-11-2011 o 15:50 |
|
|
|
|
|
#457 |
|
![]() Imię: Krzysiek
Model: Focus mk1
Silnik: 1.6 Zetec
Rocznik: 2002
|
Ty dziadzie! A ja chciałem w sobotę się spotkać, tyle, że w Warszawie... Podpadasz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
BTW, ktoś chętny na konkurencyjny mazowiecki spot w sobotę, 19 listopada powiedzmy o godzinie 11-12? Miejsce do uzgodnienia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#458 |
|
![]() Imię: Krzysiek
Model: Focus mk1
Silnik: 1.6 Zetec
Rocznik: 2002
|
Ej, nie pchajcie się tak wszyscy na raz, nie wiem gdzie znajdziemy parking i miejsce na tyle osób...
|
|
|
#459 |
|
|
ACHTUNG ACHTUNG !! DWA SPOTY W TYM TYGODNIU !! 1. PIĄTEK OSTROŁĘKAGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 18 LISTOPADA 2011(tj. piątek) GODZINA 19:00 MIEJSCE: KAFETERIA-ul. Głowackiego 30 (wejście od Gołębiej ) [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] -> mapa oraz zdjęcia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Lista osób: -m_g -Jackuno (z MKP) -Amecz - W sprawie tego spotu pisać do mnie czyli do m_g i podać swój numer telefonu aby można było się skontaktować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 2. SOBOTA WARSZAWA 19 LISTOPADA 2011(tj. SOBOTA) GODZINA 11:00 POLE MOKOTOWSKIE TAM GDZIE ZAWSZE Lista osób: -żelazowy Tutaj natomiast zgłaszać się do zelazowego (jeżeli nikt się tutaj na listę nie wpiszę to Krzysiek sam nie przyjedzie ,więc proszę informujcie go ) Ostatnio edytowane przez m_g ; 16-11-2011 o 18:48 |
|
|
|
|
|
#460 |
|