![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#451 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 03-05-2009
Model: Fiesta
Silnik: 1.4
Rocznik: 2008
|
![]()
Fiesta ogólnie fajna pod każdym możliwym względem. Wygląd: fajny, wyróżnia się, fajna paleta kolorów do wyboru itd itp. Silnik: mam 1.4 benzyna do miasta mi wystarcza. Spalanie w mieście: (korki, raczej krótkie dystanse i średnio eko) 7,5-8,2l, w trasie fiesta była jednej i spaliła ok 6,5l. Niestety parę problemów z nią było i pewnie jeszcze będzie...
Ostatnio co mnie zabolało to odchodząca farba(?) z tego plastiku koło wyświetlacza oraz marszcząca się "chromowana" obwódka wlotu z przodu. Poprzednie wizyty w serwisie: -słaba klima - dziwny zapach w kabinie i uczucie wilgoci; okazało się, że coś w klimie się zatkało i woda lała pod fotel pasażera i okolice... -wibrowanie fiesty gdy stała dłużej w korku i spadanie obrotów -śruby w drzwiach pasażera przecinające uszczelkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. -dziwne odgłosy podczas jazdy dochodzące z tyłu auta -parę dni temu padły czujniki parkowania Niektórym z Was może wydawać się, że to są pierdoły ale moje poprzednie auto było 7 razy starsze od fiesty i z awarią było 2 razy w serwisie(stłuczka, padnięta elektryka). Fiestą ogólnie oceniam pozytywnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. http://img532.imageshack.us/gal.php?g=dsc08134.jpg daję Wam do wglądu foty schodzącej farby... (wiem, że deska brudna i zakurzona ale nie chcę żeby w aso coś pyskowali, że niewłaściwie myte czy coś w tym stylu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 | |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 17-02-2010
Model: Fiesta 7. generacji :)
Silnik: 1.6 non-diesel ;)
Rocznik: 2010
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
|
![]()
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Ale dobrze, że przy 170 (w końcu blisko Vmax) jazda jest stabilna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dziwne, światła były wyłączone i w wyniku zepsucia się w(y)łącznika same się włączyły ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Brzmi dość nieprawdopodobnie. Mam nadzieję, że mnie to nie spotka kiedyś przed rannym wyjazdem do pracy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A w ogóle po cholerę mi to oświetlanie drogi do domu ?! Nie parkuję na podjeździe do swych drzwi, jak wszyscy prawie, więc ta snobistyczna funkcja co najwyżej może sprawić takie niemiłe niespodzianki, jak opisałeś, a do tego w zimie zwłaszcza eksploatuje aku już po wyłączeniu silnika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
|
![]() Cytat:
Ta farba czy folia zapewne nakładana na zasadzie skurczu termicznego coś faktycznie słabo się trzyma, zwłaszcza na obwodzie grilla na zaskakująco dużej powierzchni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A już żałowałem, że nie wziąłem "chromów" w pakiecie Platinium Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Inne usterki też nie takie błahe, szczególnie że dałeś pewnie koło 6 dyszek za autko, więc drobiazgi mogą być gorszej jakości w wyglądzie, ale nie powinny odpadać, szybko się psuć czy się marszczyć ! Jak szybko Ci te usterki naprawiali ? Było to czasem dłużej niż "od ręki" i dawali wtedy auto zastępcze, jak obiecuje gwarancja ? Pzdr. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-11-2009
Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
|
![]() Cytat:
A co deski to ja to widzę podobnie - też niedbalstwo i niechlujstwo podczas produkcji. Pracuje w firmie produkcyjnej, to wiem jakie rzeczy ludzie na produkcji potrafią robić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Także w Niemczech. Ale takie rzeczy najbardziej wkurzają. Choć innych usterek sporo już nazbierałeś. Moje poprzednie auto (nadal je mam) to MK6 i w serwisie była tylko na przeglądach w zasadzie. Ja jak zobaczyłem listwy chromowane, to wybór wersji zawęził się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
|
![]() Cytat:
Dlatego moja usłyszała, że dopóki nie skończy się zima i nie załatają wszystkich dziur, nowego auta nie dostanie nawet na dzień Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 | |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 28-02-2007
Silnik: 1.4 PB
Rocznik: 2009
|
![]() Cytat:
Zaford jaki przebieg ma Twoje auto? Kupione w Polsce? Ostatnio edytowane przez mancat ; 03-03-2010 o 23:37 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#458 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 20-02-2007
Model: Honda Accord Tourer
Silnik: 2.0
Rocznik: 2009
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#460 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 03-05-2009
Silnik: 1.4
Rocznik: 2008
|
![]()
1. Naprawy były szybkie, auto dostawałem z powrotem na następny dzień. Tylko raz się zdarzyło, że musiałem czekać 2 dni i właśnie wtedy powinienem dostać auto zastępcze (wg warunków gwarancji). Jednak Pan z aso szybko powiedział, że nie mam co na to liczyć, bo nie mają i nie będą mieć nic na stanie przez najbliższe 2 tygodnie...
Co do odchodzących fabr to bez problemu uznano mi to na gwarancji. Kazano mi czekać na telefon z aso. Z racji tego, że nie mieli tego u siebie to zamawiali z jakiegoś magazynu. Czekam już miesiąc... 2.Ford-fan- nie masz co żałować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oglądnąłem już troche fiest i niestety tylko w mojej tak się dzieje. 3.Mancat- 10 500 km, auto z polskiego salonu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
2012 , benzyna , fiesta , fiesta mk7 , info , nowa fiesta , użytkowanie |
|
|