![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#4621 | |
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4622 |
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
![]()
nowe modyfikacje dotyczące SYNC3
Okazuje się ,że owe LOGA radiowe da się zrobić w SYNC3 co nie miały tego ( a miały tylko FF4 i Fiesty) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#4623 | |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]() Cytat:
Jeśli Kolega zdołał to włączyć na FM (nie na DAB...) w ACM z MK5 (DS7T-19C107-GJ na przykład...) to wtedy warto to wyraźnie zaznaczyć i uwiarygodnić... A jeśli to na ACM z FF3 na przykład - to news żaden... No chyba, że mamy do czynienia z 'custom software' jak od Pawła @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ... Wtedy bliżej będziemy się interesować...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co-i-jak-oraz-skąd...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A na to wskazuje być może choćby obecność na zdjęciu przycisku 'częstotliwość' usuniętego w "normalnym" sofcie 3.4 przy włączonym RDSie.... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 08-10-2019 o 00:45 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4624 | |
ford::amateur
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 TDCI 180KM
Rocznik: IX 2015
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4625 | |
ford::average
![]() Imię: Jakub
Model: Mondeo
Silnik: 1,5 EcoBoost 165 KM
Rocznik: 2018
|
![]() Cytat:
Trochę mnie zaskoczyło, że taka wypasiona w sumie fura jak Mondeo w wersji Titanium ma pojedynczą lampkę sufitową z tyłu, podczas gdy zwykła Kuga Trend ma podwójną. Niby drobiazg, ale zawsze lepsza podwójna, niż pojedyncza. Jaśniej świeci i trochę na boki, więc w czasie jazdy mniej ją widać w lusterku, a i pasażer ma lepsze światło do czytania, itd. itp. Jakby ktoś miał podobne fanaberie, to powinien tylko zwrócić uwagę na ostatni człon kodu części, żeby dopasować wersję (rocznik?). Starsze wersje w nowszych samochodach mają wyraźnie słabsze podświetlenie symboli w przyciskach. Wersje wyraźnie różnią się konstrukcją elektroniki. U siebie w miejsce DS7A-13776-BF3AM1 zastosowałem CJ5A-13K767-BH3AM1. Wyglądają niemal identycznie, mają tę samą wersję firmware (1.4). I jeszcze ciekawostka - lampka zdaje się pamiętać ostatni stan, więc jeśli przed demontażem była w stanie "OFF", to może wymagać kilkukrotnego naciśnięcia głównego przycisku włączającego/wyłączającego oświetlenie wnętrza (nad lusterkiem) zanim załapie cały cykl telegramów na CAN i się obudzi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4627 |
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO
Rocznik: 2017
|
![]()
W życiu tego nie wrzucę dla samych ikon stacji,ten niebieski jest tak nijaki że przyprawia mnie o mdłości-ale to kwestia gustu-a ogustach się nie dyskutujeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4628 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez leszcz ; 09-10-2019 o 16:05 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4629 |
ford::average
![]() Imię: Łukasz
Model: Ford Galaxy MK3
Silnik: 2.0 tdci 180KM
Rocznik: 2017
|
![]()
NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW A ZWŁASZCZA GDY SĄ NAD TWOIM
W jaki sposób zmieniłeś tło? Wysłane z mojego SM-N970F przy użyciu Tapatalka Ostatnio edytowane przez SRS ; 09-10-2019 o 23:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4630 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na ten czas nie zrobi się tego samodzielnie
![]() |
![]() |
Tagi |
blis , cta , mondeo mk5 , montaż , programowanie |
|
|