![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 09-11-2005
Model: Mondeo MK3
Silnik: tdci 130
Rocznik: 2004
|
Ciekawe czy działa ten nowy radar ? W tym tygodniu go obadam
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
ford::professional
![]() Imię: Grzegorz
Model: Ford Mondeo kombi Gold X
Silnik: 2.O TDCi Duratorq
Rocznik: 2008/2009
|
ryzykant z ciebie ja wolę nie sprawdzać szkoda kasy którą wolę wydać na cele bardziej podniosłe. :fcp29 :fcp26
[ Dodano: 2006-10-03, 23:03 ] dołożyli jeszcze radar na manifestu niewiem czy działa. pozdrawiam.
|
|
|
#43 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Michał
Model: mondeo mk4
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2009
|
Kielce
Fotoradary stacjonarne: - ul. Grunwaldzka, pierwszy - przy szpitalu; drugi - jadąc od ul. Żytniej za wiaduktami, na wysokości "Społem" (ok. 2 km od pierwszego) - ul. Tarnowska, pierwszy - jadąc od Buska (Tarnowa); drugi - w tym samym miejscu, ale jadąc od strony przeciwnej - ul. Krakowska, pierwszy - jadąc w kierunku Krakowa, zaraz za salonem Skody, przy tablicy "Zgórsko"; drugi - na wysokości Klubu Sportowego "Stella" - obracany! - skrzyż. Seminaryjskiej i Wesołej, na pasie zieleni - ul. Warszawska, między ul. Turystyczną i Jesionową, 2 szt. Fotoradar przenośny: - ul.Grunwaldzka, na wysokości Społem - ul.Grunwaldzka, obok szpitala - ul. Jagiellońska, przy Domu Starców - ul. Krakowska, ok. 50m za tablicą oznaczająca teren zabudowany, przy wjeździe od strony Krakowa, na Podkarczówce, przed dyskontem LIDL - ul. Krakowska, wyjeżdżając na Kraków, za Podkarczówką, ok. 200m za Silnicą, przy siedzibie firmy P.W. HOLDING Ltd. - ul. Krakowska, przy wiadukcie na Sowiku - ul. Seminaryjska, krzyżówka z Wesołą - ul. Ściegiennego, na wysokości Urzędu Celnego - ul. Warszawska, za skrzyżowaniem z ul. Turystyczną, ok. 300m za radarem stacjonarnym to nie wszystkie ale wiekszosc |
|
|
|
|
|
#44 |
|
![]() Zarejestrowany: 28-11-2005
|
i warto wspomniec ze odwracaja w Kielcach radary: np. ten na Tarnowskiej wjezdzajac do Kielc na dolku juz nie jest ustawiony w strone kierowcy a w druga i robi mu zdjecie jak tamten odjezdzaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. inne tez z tego co wiem sa czasami tak zamieniane o czym byla juz mowa jakis czas temu w Echu-Dnia.
|
|
|
#45 |
|
![]() Zarejestrowany: 09-11-2005
Model: Mondeo MK3
Silnik: tdci 130
|
Jak tak przeanalizowałem działania policji to one nie są nastawione na poprawienie bezpieczeństwa tylko na zbijanie kasy. To nie jest najlepszy kierunek jaki wyznaczyła sobie policja. Liczy się tylko ilość wystawionych mandatów :fcp6 . Nie dziwi mnie coraz większa niechęć społeczeństwa do tychże służb.
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Michał
Model: mondeo mk4
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2009
|
aparaty nie robia zdjec ponizej 70 km/h a tak do ok 75 nie przychodza mandaty bo ich za duzo by bylo ;p ja nie przekraczam 70 i nic mi nie przychodzi
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 09-07-2006
Model: Focus C-Max
Silnik: 2.0 TDCi
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
|
nie zapominaj że jeszcze ma straż miejska jedną sztukę i często ustawiają się na ściegiennego przy skrzyżowaniu z ul sukowską a dalej staje policja i zatrzymuje szybsze autka już dwa razy w tym miejscu zapłaciłem.
pozdrawiam.
|
|
|
#49 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Jacek
Model: Mondeo Mk IV
Silnik: 2,0 tdci
Rocznik: 2010
|
Cytat:
|
|
|
|
#50 |
|
|
ale to nie straż miejska łapie na fotoradar tylko robią zdięcia a dwieście metrów dalej stoi policja i zatrzymuje wlepiając mandat porozumiewają się przez radio lub krutkofale.
[ Dodano: 2006-10-25, 22:52 ] a po drugi to moim zdaniem straż miejska jest od pożądku niech go pilnują a nie do kierowców się czepiają wszyscy by chcieli żądzić na drogach nawet ci z prewencii się autek czepiają i pożądnych ludzi ale do pijanego awanturnika nie podejdzie bo się boi.
|
![]() |
|
|
|