![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: Andrzej
Model: Mondeo
Silnik: 2,0 Tdci
Rocznik: 2015
|
Cytat:
Teraz to już inne auto w porównaniu do Włocha. |
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#43 |
|
|
Odgrzebuję trochę temat. Mondek został kupiony. 2008 rocznik, 169 tys przebiegu, stan wg mnie dobry i przede wszystkim wiem co w aucie siedzi. Wiem, że był lekko uderzony w prawy przedni błotnik (widać miejsce naprawy), miał malowany tylni zderzak, że miał wymienioną turbinę, że ma parę wycieków, które trzeba zrobić (co przy tym przebiegu nie jest nowością) i przede wszystkim, że przejechał 169 tys a nie 300 i że nie był po poważnym dzwonie jak właściwie większość Mondeo które oglądałem, a było tego z 30 aut. Obiecałem, że powiem kto jest sprzedawcą. Jest to firma De car z Zawiści (Orzesze) woj Śląskie http://de-car.gratka.pl/oferta/ i mogę gościa polecić.
|
|
|
|
#44 | |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#45 |
|
|
Odnosnie komisu w Trzemesznie trochę się przestraszyłem czytając wypowiedzi na jego temat. Byłem tam oglądać jedno mondeo w środę i jestem prawie zdecydowany na jego kupno. Nie udało mi się do niczego przyczepić aczkolwiek Twoje wypowiedzi dały mi teraz do myślenia.
|
|
![]() |
|
|
|