Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Kupujemy auto
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 16-04-2012, 22:56   #41
grey
ford::beginner

Imię: Andrzej
Model: Mondeo
Silnik: 2,0 Tdci
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo MK4 TDCI, opinie na temat sprzedawcy

Cytat:
Napisał darios7 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz to już kompletnie nic się w tych fotkach nie zgadza bo wchodząc na galerię ciągle masz Włocha. A tak na marginesie wszystkie auta w tym komisie mają dziwnie małe przebiegi i okazyjne ceny.
No nie. Tym razem już wszystko w "porządku". Na zdjęciach z polskiego komisu nie ma włoskiego Mondeo. Nawet tablice z nazwą komisu na nim powiesili.
Teraz to już inne auto w porównaniu do Włocha.

grey jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 17-04-2012, 08:30   #42
darios7

Cytat:
Napisał grey Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No nie. Tym razem już wszystko w "porządku". Na zdjęciach z polskiego komisu nie ma włoskiego Mondeo. Nawet tablice z nazwą komisu na nim powiesili.
Teraz to już inne auto w porównaniu do Włocha.
Racja, przeglądarka siała mi historycznymi zdjęciami. Po odświeżeniu faktycznie jest inne. Auto w świetnym wyposażeniu tylko ten podejrzanie niski przebieg...
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 01-06-2012, 09:58   #43
darios7

Odgrzebuję trochę temat. Mondek został kupiony. 2008 rocznik, 169 tys przebiegu, stan wg mnie dobry i przede wszystkim wiem co w aucie siedzi. Wiem, że był lekko uderzony w prawy przedni błotnik (widać miejsce naprawy), miał malowany tylni zderzak, że miał wymienioną turbinę, że ma parę wycieków, które trzeba zrobić (co przy tym przebiegu nie jest nowością) i przede wszystkim, że przejechał 169 tys a nie 300 i że nie był po poważnym dzwonie jak właściwie większość Mondeo które oglądałem, a było tego z 30 aut. Obiecałem, że powiem kto jest sprzedawcą. Jest to firma De car z Zawiści (Orzesze) woj Śląskie http://de-car.gratka.pl/oferta/ i mogę gościa polecić.
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 01-06-2012, 13:56   #44
czeslaw555
ford::average

Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5

Cytat:
Napisał darios7 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Głównie po to, żeby wyleczyć się z jeżdżenia za tego typu okazjami. Nie ma jednak złego co by na dobre nie wyszło. Zobaczyłem Citroeona C5 w skórze z V6 i hydropneumatycznym zawieszeniem i chyba już wiem, że zmienię markę. Oczywiście szukać nie będę na wyjeździe
z tymi jazdami po kraju to już jest standard że są na darmo ale ja kto woli ,szkoda że wcześniej nie przeczytałeś opisu na moim blogu z zakupu MK4 w Niemczech tam też nie jest łatwo o dobre auto ale nie jest tak źle jak u nas ,nawet z PL salonu mundki ,focusy i inne marki są często grubo niezgodne z opisem i obojętnie czy to sprzedaje komis czy dealer. Jak dopuszczasz do rozważania C5 pomyśl też nad Laguną III,wg.mnie też niezłe rozwiązanie
Stary 01-06-2012, 15:00   #45
k_e_i

Odnosnie komisu w Trzemesznie trochę się przestraszyłem czytając wypowiedzi na jego temat. Byłem tam oglądać jedno mondeo w środę i jestem prawie zdecydowany na jego kupno. Nie udało mi się do niczego przyczepić aczkolwiek Twoje wypowiedzi dały mi teraz do myślenia.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania