![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 24-12-2013
Model: focus
Silnik: 2,0
Rocznik: 2006
|
jesli jest nierozkodowane radio to czujniki parkowania powinny dzialac? czy dopiero po rozkodowaniu, wlacza sie je gdzies w menu?
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
ford::amateur
![]() Imię: Adam
Model: focus
Silnik: 1,6
Rocznik: 2009
|
Cytat:
Mam podobny problem Wcześniej sygnał był okej a teraz jest bardzo cichy. Może ktoś z Kolegów podpowie jak to naprawić. |
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Adrian
Model: Focus MKII
Silnik: 1.6 74KW
Rocznik: 2005
|
Podłącze się pod temat.
Ma ktoś może schemat elektryczny od tych czujników? Kupiłem Focusa 2005 rok, sedan, 1.6 benzyna i nie działają czujniki parkowania. Ktoś po odłączał wszystkie wtyczki od modułu. I chciał bym wiedzieć którą gdzie wetknąć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A ze schematem na szybko bym sobie sprawdził co jest popsute, bo z jakiegoś powodu ktoś to po odpinał. Adam2009 a buzzer/głośnik jest ok? |
|
|
|
|
|
#44 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 12-04-2006
Model: FF2
Silnik: 1.6 Duratec-16V Ti-VCT
Rocznik: 2006
|
Pytanie już tu padło ale nie padła odpowiedz - może ktoś jednak ją zna:
Mam oryginalne czujniki, słyszalność sygnału przy włączonym radiu jest dość mała. Czy istnieje możliwość regulacji głośności bądz też automatycznego wyciszania radia przy wrzuconym wstecznym? |
|
|
|
![]() |
|
|
|