![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 |
|
ford::professional
![]() Imię: Maciek
Model: mondeo mk3
Silnik: TDCI 2.2
Rocznik: 2005
|
ten z kartuz to tylko jako żart bo zdjęcia są na boku i jeszcze jakieś jajowate te felgi to szkoda mi czasu na oglądanie. na dzień dzisiejszy jadę pewnie zobaczyć tego (jutro albo w sobotę):
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] tylko ten tuning nie wiem czy mi pasuje. obniżony jakieś 20 mm (oryginalne sprężyny mogę zabrać) no i ten podwójny wydech... samochód ma rejestracje z rudy śląskiej a stoi w szczecinie bo właściciele mieszkają od dawna w berlinie. tyle się dowiedziałem przez telefon. felgi 18?? da się na tym jeździć w Polsce? czasami ledwo się na 16 w mk2 poruszam. najgorsze jest to,ze samochody które bym chciał obejrzeć są rozstrzelone po całym kraju a ja na zakup mam od 24 do 48 godzin bo takie wolne czasy mam w pracy a urlopu brać nie mogę. jutro o 13:00 oglądam tego... : [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] nie spełnia części wymogów czyli skora itp ale mam go prawie pod domem to obejrzeć nie zaszkodzi a jak coś to szczecin w sobotę
mondeo mk3 2.2 TDCI a było mondeo mk2, scorpio mk2 i mk1, sierra mk2 i Taunus 1982 r... Ostatnio edytowane przez mmmk ; 21-02-2013 o 14:53 |
|
|
|
|
|
#42 |
|
|
no to pooglądałem tego z gdańska. na kolana nie rzuca ale wiadomo używka to ma prawo mieć kilka drobiazgów parkingowych. puki co czekam na telefon od właściciela czy kupuje go dzisiaj wieczorem czy w najbliższych dniach. najśmieszniejsze jest,ze opon letnich na alu nie widziałem na oczy bo są w przechowalni czyli kupuje je w ciemno. sam samochód wygląda na zadbany i sprawny a jeździ rewelacyjnie jeżeli chodzi o osiągi wiec wygląda,ze poszukiwanie samochodu zakończone. teraz będę pewnie poszukiwał paru drobiazgów z wyposażenia... chyba,ze żona mi nie pozwoli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. jedno co ciekawe to biedna wersja na nasz kraj i przy tej mocy i momencie obrotowym nie ma ESP
mondeo mk3 2.2 TDCI a było mondeo mk2, scorpio mk2 i mk1, sierra mk2 i Taunus 1982 r... Ostatnio edytowane przez mmmk ; 23-02-2013 o 13:23 |
|
|
|
|
|
#43 |
|
|
bylem, kupiłem, stoi pod domem wiec temat można by wywalić.
|
|
|
#44 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 10-01-2009
Model: Fiesta MKVII 1.0, Mondeo Champions League
Silnik: 1.0 EcoBoost, 2.0TDCI 140PS
Rocznik: 2012, 2012
|
|