![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 | |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 20-04-2014
Model: brak :(
Silnik: -
Rocznik: -
|
Cytat:
Co do radia, to już czarne Sony gra lepiej od tego cd6000. Różnicę nawet ja usłyszałem, gdzie nie jestem audiofilem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
![]() Imię: Kamil
Model: Focus
Silnik: 1.6 TDCI 115KM
Rocznik: 2015
|
Na razie czekam az kurier dostarczy nowe radio. I wtedy zobacze jak bedzie grało. Mam nadzieje ze bedzie ok. Ale nurtuje mnie nadal pytanie skoro jednego dnia jest ok bez szumow a drugiego dnia brak jakiejkolwiek stacji. Czy to sugeruje na stopke czy tez bat? Wiem na odległość to tylko wróżenie ale kazde doswiadczenie i sugestia są wskazame i cenne.
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
![]() Imię: Kamil
Silnik: 1.6 TDCI 115KM
Rocznik: 2015
|
Wczoraj dostarczono mi radio zamontowane juz i tu mile zaskoczenie gra lepiej, czyściej i szybciej znajduje stacje. Dodatkowo powiem ze znajduje takie stacje o ktorych nie wiedzialem ze sa u mnie możliwe do odbioru. Jak na razie jest na plus. I obyło sie bez separatora.
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Hubert
Silnik: 1,6
Rocznik: 2008
|
Jakie radio będzie pasować w miejsce 6000cd?.
Czy jest możliwośc zamontowania jakiejś półki w celu montażu mniejszego radia? |
|
|
|
|
|
#45 |
|
ford::expert
![]() Imię: Tomek
Model: focus mk3/mondeo mk5
Silnik: 1.6 EB/2.0 DW10F
Rocznik: 2011/2018
|
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
Na początek proponuję uzyć funkcji SZUKAJ, bo odpowiedź jest w podwieszinych wątkach, żeby łatwiej było znaleźć [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pozdrawiam Arturek
|
|
|
#47 |
|
|
Czy jest możliwość aby sterowanie radia z kierownicy dalej działało jeśli wymienię oryginalne radio?aktualnie mam radio 6000cd i chce je zmienić
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
To zalezy jakie radio kupisz => czy w nowym radiu, jego producent przewidział obsługę z joysticka
Jeśli nowe radio ma obsługę joysticka, to najczęściej trzeba dokupić odpowiedni adapter Chińskie stacje multimedialne miewają obsługe joysticka ale koledzy narzekają, że róznie to działa pozdrawiam Arturek
|
|
|
#49 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Konkrety.
Podaj przykład radia i oczekiwania względem niego to ktoś może coś dobierze. Wszyscy "oświeceni" wymieniają na fabryczne radia forda i dodają moduły BT. Wtedy to działa. Gadżeciarze i tacy "chciałbym, ale nie znam się i mam skromny budżet" kombinują. Do obu rozwiązań są tematy na forum z wyjaśnieniami od A do Z. |
|
|
|