![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 | ||
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 29-11-2005
Model: MKII Ghia / MKIII ZETEC
Silnik: 2.5 V6 / 1.8
Rocznik: 1997 / 2002
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#42 | |
|
|
Cytat:
ogólnie były(są) dwa typy TCS'a. Bosh'a i Mecatronic. Bosh steruje tylko hamulcami a ten drugi wyglada na to, ze steruje też przepustnicą. |
|
|
|
|
#43 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 26-10-2005
|
w moim mk1 2.0 GHIA kombi jest blisko kieronwicy wyłącznik po prawej stronie. Bez tego ciężko mi ruszyć na mokrej drodze ale za to kiedyś przez to nie mogłem ruszyć pod stromą góke, załądowanym autem - obroty tak spadały że auto mi gasło - tak go muliło. Wyłączyłem i lepiej ruszyłem używając sprzęgło i paląc troche opony niż z tym ustrojstwem.
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 21-05-2006
|
ja smigam 16 16V i to kombi i jak mu depniesz lekko to juz zaczynaja piszczec kółka standartowe rozmiary no chyba ze masz jakies aluski z oponka 205 albo wiecej to moze byc tak ze nie zapiszczy ale watpie zreszta po co piszczec kołami ?? ten okres przeminoł tak jak granie nuta na fulla :fcp12 szkoda kółek a dwa to tylko dzieci piszcza kołami jak sie nagrały w symulatory na kompie lub konsoli
sory za prywatne uwagi jesli kogos uraziłem ale chyba mam racje ?/
|
|
|
#45 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 28-02-2007
|
A masz KONTROLE TRAKCJI?? to ja wylacz najlepiej to asfalt ci pod kolami zwinie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie dziwil bym sie ze nie mozesz dac piskow jak bys mial 1.6 chociaz 1.6 daje piski Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i to nawed nawed a ty masz 2.5 pozdrawiam
|
|
|
#46 |
|
![]() Zarejestrowany: 21-09-2006
Model: Foka GHIA
Silnik: TDDI
Rocznik: 2001
|
To proste przelaczam na benzyne i opony sie palą :fcp2
|
|
|
#47 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 10-01-2006
Model: Fusion
Silnik: Hybrid
Rocznik: 2015
|
overloaded26, a na gazie ci nie piszczy ?? to ciekawe
Jeden Procent dla "Małego Komika" Jest: BMW E61 LCI 520D Ford Fiesta MKVII 1.25 82 PH GOLD były Ford Mondeo MKIII 2.5 V6 GHIA SPRZEDAM http://www.polskajazda.pl/Samochody/Ford/Mondeo/56936 Ford Mondeo MKII 1.8 16V LPG , CB on-board http://polskajazda.pl/Samochody/Ford/Mondeo/2216 |
|
|
|
|
|
#48 |
|
![]() Zarejestrowany: 21-09-2006
Model: Foka GHIA
Silnik: TDDI
Rocznik: 2001
|
piszczy piszczy..... ale niech nasza rozmowa ma okreslony poziom :fcp1
|
|
|
#50 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Bartek
Model: Focus
Silnik: 1,8 tdci
Rocznik: 2009
|
jak nic nie pomaga to zaciąg ręczny hamulec na max gaz w podłoge i puszczaj sprzęgło pomału aż zacznie łapa i puzniej noga ze sprzęgła nie ma opcji musi dac rade
|