![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 |
|
ford::beginner
![]() Imię: marcin
Model: focus mk1
Silnik: 1.8 TDDI
Rocznik: 2000
|
no i walek zmieniony i nic, zamki tez ok.....
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
|
dzisiaj przy ponownym sprawdzaniu cisnienia okazalo sie ze swiece sa mokre, probowalem sprawdzic jaka ciecz i ciezko to okreslic, konsystencje ma jak woda/plyn a kolor czarny (wydaje mi sie ze czarny poniewaz rozpuszcza sadze na swiecach).....jakies propozycje??? niedlugo bede tak sie znal na takim silniku ze warsztat otworze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
|
dzisiaj sie okazalo ze pompa ktora byla w "regeneracji" tam nie byla, cos mnie natchnelo i pojechalem do mechanika ktory ja wysylal i sie okazalo ze to tylko nastawnik byl w regeneracji, moze to byc pompa?? slychac teraz dodatkowo takie stukanie metaliczne gdy sie dodaje gazu, na jedynce ruszajac trzeba dac duzo gazu bo niechce praktycznie jechac bo tak go muli, na reszcie biegow ma przyspieszenie lepsze niz wczesniej.....
|
|
|
|
![]() |
|
|
|