![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Kris
Model: Ford Focus
Silnik: 1.5
Rocznik: 2015
|
udało sie?
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Grzegorz
Model: focus
Silnik: 1,0 ecoboost
|
No i że tak powiem ZROBIONE !
A teraz szczegóły - mój samochód to Ford Focus Ecoboost 1.0 po lifcie produkcja 2014 sierpień - schemat okablowania lusterek jak na schematach które mam dla modelu 2011 - kolory plus kody wtyków i gniazd bez zmian dla wersji europejskiej. Żeby oczywiście działy trzeba zaprogramować - tu skorzystałem z wiedzy i umiejętności kolegi "Tadeusz Ford-Ekspert Katowice" . Link co do sposobu dołożenia instalacji do grzałek jak najbardziej aktualny - i podobnie jak poprzednik powtórzę żeby przy prawym lusterku uważać na przewody od termistora termometru bo łatwo można go uszkodzić ! Dłubaniny trochę jest ale za to jaka przyjemność że oprócz siedzeń, przedniej szyby,spryskiwaczy, tylnej szyby grzeją jeszcze i co dla mnie najważniejsze lusterka boczne ! Pozdrawiam ! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
|
no wlasnie mozna zakupic wkład lusterka - lustro, w wersji podgrzewanej.
Nie sama grzałka do lusterka. Wygląda tak: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] jest przeznaczona do mego pojazdu wg VIN choc grzanych lusterek nie mam ale mam pakiet winter I, 4 szyby ele, pakiet gold i Trend chyba lusterko to ma z tyłu piny do podłączenia przewodów elektrycznych w wersji męskiej. czyli rozebrac i zobaczyc co mam w lusterku a pozniej magika od kompa poszukac? w ASO sie nie przyczepia? |
|
|
|
|
|
#44 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Darek
Model: Fiesta, Focus
Silnik: słabiutki
Rocznik: Taki sobie
|
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
FCP member
![]() Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
|
zamienniki są zawsze tańsze od oryginałów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - na alle pewno są jeszcze tańsze wkłady lusterek
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM |
|
|
|
|
|
#46 |
|
|
roznica jest w wykonaniu, jakosci i montazu ? hinczyck dobrze zrobil robote?
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
![]() Imię: lukasz
Model: Mk3
Silnik: 1.6 TiVct 125KM
Rocznik: 2016
|
Witam, chciałbym się dowiedzieć czy jest mozliwosc zainstalowania podgrzewanych lusterek nie tracac gwarancji? Bo wiem, ze się da podlaczyc pod tylna szybe,ale wtedy strace gwarancje.
Jakbyscie mogli sprawdzić bo ja jestem zielony w tych sprawach nizej vin podaje, oraz co bym mogl dolozyc do niego, bo widziałem fajny temat plug and play. czy ktoś wie czy grilla z przodu da się zamienic z plastra miodu na ten lepszej wersji chodzi mi o te paski chromowane?? chce zrobić stylizacje na titanium. chromowane listwy przyokienne już zamowilem. okulary chromowane na halogeny i ta atrapaa może ktoś z was ma na sprzedaż? z góry Wam dziekuje za odpowiedzi, pozdro FORD FOCUS KOMBI 1.6 TREND 125KM Vin. WF06XXGCC6GK22536 Ostatnio edytowane przez SRS ; 05-02-2017 o 17:57 Powód: wszyscy wiedzą że to Focus 2014- po to jest prefix |
|
|
|
|
|
#48 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
Czemu nie kupiles titanium ?
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
|
no widzisz, cieszyłem się tym ze nowe to dla mnie bardzo dużo i duzy wydatek. nic innego nie było potrzebne po za tym budżet był maly. a teraz by się chciało cos więcej, ale z czasem porobię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
myslalem czy by tych ramek od halogenow karbonem nie obkleić Ostatnio edytowane przez jurant89 ; 05-02-2017 o 20:20 |
|
|
|
![]() |
|
|
|