![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 |
|
ford::average
![]() Imię: Michał
Model: S-max
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2007
|
A ja po analizie różnych Aso zadecydowałem, że warto mieć gwarancję na robociznę i częsci więc odnalazłem Serwis Forda w Piortkowie( Kabziński). Za całość w oryginale + pompa wody (dość drogi oryginał bo 600zł) wyszło 1500zł. Ponadto wykupiłem gwarancję na całe auto za 89zł. Mam S-maxa z 2007 roku i na gwarancji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Polecam opcję gwarancji "12" bo obejmuje również wtryski i dwumasę. Pozdrawiam Was
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
|
[
to troche zapłaciłes... jakieś 1000 więcej niż jaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a czym się różni oryginał od nie oryginała? tym , że w ASO wszystko jest "oryginałem" i kosztuje x5. ja akurat nie wierze w żadne gwarancje, ale to każdy inaczej to postrzega. pozdrawiamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na forum nie cytujemy całych poprzedzających postów Ostatnio edytowane przez Marek ; 04-03-2012 o 17:33 |
|
|
|
#43 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 26-12-2009
Model: Ranger Wildtrak P703
Silnik: 2.0 205KM
Rocznik: 2024
|
Cytat:
Pozdrawiam cię również Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#44 |
|
![]() Imię: Artur
Model: S-max Titanium 7 os
Silnik: 2,0 TDCI 143
|
Gwarancja za 89 zł obejmuje między innymi dwumasę i to jest sprawdzone w grudniu mi wymieniali.
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#46 |
|
![]() Zarejestrowany: 14-10-2010
Model: byly dwa S-Maxy, jest Mazda CX-5
Silnik: był 2.5T, był 2.0 EB 240PS, jest 2.5 NA
Rocznik: był 2007, był 2012, jest 2016.
|
Gwarancja 12 obowiązuje przez 12 m-cy, albo do najbliższego przeglądu - cokolwiek wypada wcześniej. Czyli tak czy inaczej przeglądy w ASO o ile ją chcesz przedłużyć.
|
|
|
|
#47 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 29-10-2006
Model: ZB
Silnik: 1.9
Rocznik: too old
|
Cytat:
więc jak to jest?
|
|
|
|
#48 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#49 |
|
ford::average
![]() Imię: Michał
Model: S-max
Silnik: 2,0 TDCI
|
W warunkach gwarancji opis jest dość ogólny ale pytałem kilkakrotnie w obsłudze klienta i potwierdzili że tak.
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 29-10-2006
Model: ZB
Silnik: 1.9
Rocznik: too old
|
Cytat:
nie chcę się czepiać ale wg tego [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] stoi: cyt. Art 2: "4. Lista czesci objetych Programem: a. Silnik: i. wszystkie czesci smarowane zespołów bloku cylindrów i głowicy, właczajac: wałki rozrzadu, blok silnika, panewki, łoyska, korbowody, zawory i prowadnice zaworów, uszczelke głowicy, pompe olejowa, wał korbowy, sruby mocowania głowicy, ii. moduł PCM, Moduł TCM, Modulator ABS, Alternator, Rozrusznik, Pompa podcisnieniowa, pompa wtryskowa, koło dwumasowe, sprearka klimatyzacji, iii. gwarancja obejmuje uszkodzenia obejmujace inne czesci silnika, które uległy uszkodzeniu w wyniku awarii jednego z powyszych elementów, z wyłaczeniem sprzegła, jesli zostało przypalone." oraz: cyt. Art 6:"1. Z ochrony wyłaczone wszystkie czesci nie wymienione w art. 2." tam nie ma nic o wtryskiwaczach!
|
|
![]() |
|
|
|