![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 |
|
|
Dziękuję weuek ale hmm... nie jest chyba tak źle...?
Sprawdziłem sobie na "autodecibel", że moja Corolla przy 140 km/h drze ryja 71,2 dB i nie było najgorzej (szybciej nie jeżdżę...). S-Max drze się znacznie ciszej - 70,1 dB Fakt, że TDCI - 66,8 dB, a to już kolosalna różnica... Przy 100 km/h prawie tak samo się drą... Autostradą z kolei jeżdżę raz na 2-3 miesiące, ale raz w roku 4000 km... Eeeech... |
|
|
|
#42 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Znajdziesz ale w tym budżecie to przed lifta jeżeli szukasz dobrego auta.
Disel dobra sprawa, boisz się Dwumasy itp ? Rozumiem ze każdy chce auto bezobsługowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to trzeba jeszcze dodać do bania się klocki hamulcowe, wymiany oleju, rozrządu i co tam kto wymyślili jeszcze. W benzynie cewki, świece itp. To wszystko kiedyś będzie wymagać wymiany bo się zużywa. Pozostaje kupić zabawkę, miniaturkę auta i postawić na regale, to powinno się nie zepsuć. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Albo.... Porzucić destrukcyjne myślenie, wybrać dobre auto, pogodzić się z myślą że nawet płyn chłodniczy też kiedyś trzeba będzie wymienić, kupić manuala i cieszyć się z jazdy. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jakbyś chciał i się dogadamy to mogę jutro obejrzeć to auto, pod warunkiem że zadzwonisz do mnie do godz. 8.00 rano. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Później już nie dam rady. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Ostatnio edytowane przez czeslaw555 ; 26-10-2017 o 05:24 |
|
|
|
|
|
#43 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
|
Cytat:
Decyzja w fazie dojrzewania. Wszystkim Wam dziękuję za cenne rady i pomoc!!! |
|
|
|
|
#45 |
|
|
Haha właśnie wyjechałem z Herne
|
|
|
|
#46 |
|
|
Ale chyba nie z tym autem co? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
|
Z innym
|
|
|
|
#48 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Tomek
Model: .
Silnik: .
Rocznik: .
|
czeslaw555 a dla mnie jakieś masz?
Tak jak już pisałem powyżej: Ford s-max, w wersji titanium (zegary i ramki w wersji trend są brzydkie), po lifcie, koniecznie z bluetooth, może być manual (skoro prawie wszyscy powershifta wyzywają), silnik: diesel, min 140 KM, najlepiej 163 KM, przebieg max 200 tyś km. Budżet około 40 tyś zł, max 45 tyś zł. |
|
|
|
|
|
#49 |
|