![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 23-03-2007
Model: mondeo mk II kombi
Silnik: 1.8 td endura de
Rocznik: 1997 grudzień
|
Panowie, dodam tylko tyle: starajmy się w razie podobnych incydentów spisać nr rejestracyjny takiego buraka i umieścić tu, na forum, ku przestrodze.
"Chamstfu w ziciu, nalezi psieciwstawiać sie siłom i godnościom osobistom" Pozdrawiam
|
|
|
#42 |
|
Zablokowany
Model: Galaxy Ghia
Silnik: 2,8
Rocznik: '97
|
12345mario, Ty z blachowni i takie rzeczy piszesz??
no nie!! :fcp29 to trzeba napietnowac!! a nawiazujac do tematu to ja w szoku jestem :566: jak przeczytalem temat to myslalem ze chodzi o jakis inny klub - nie NASZ!! ja sie z takim zachowaniem nie identyfikuje!! i nie chce zeby mnie ktos z tym porownywal!!! no wyobrazcie sobie, ze oni tak sie zachowuja na codzien i chwala sie Naszymi (bo napewno nie ich) naklejkami. Jak My wtedy wygladamy??? mysle ze ten temat powinien zostac przyklejony do kazdego dzialu na pierwszym miejscu !!! tak zeby wszyscy wiedzieli ze My sie z nimi nie identyfikujemy mimo tego, ze oni prubuja sie identyfikowac z Nami!!! |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zablokowany
|
ciupaga28, a moze przejrzyj dzial Moje Auto... moze tam sie ktorys pochwalil swoim spoilerem....
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
![]() Zarejestrowany: 10-01-2006
Model: Fusion
Silnik: Hybrid
Rocznik: 2015
|
ciupaga28, Ciekawe kto to mógł być jakoś mi sie nie wydaje, żeby ktoś od nas (klubów forda jest kilka)
i ja osobiście, żadnego ospojlerowanego mondeo na zlotach jakoś nie przyuważyłem. a pomorze jest słabo u nas reprezentowane. Nie wiesz które to mondeo (mk1-4) i która Fiesta ? bo zarejestrowanych klubowiczów jest tylko ok. 200 osób a tylko oni mogą używać emblematów klubowych nasze naklejki wyglądają tak styles/subsilver2/imageset/logo_phpBB.jpg o teraz zobaczyłem, ze Jacek wcześniej już to wkleił
Jeden Procent dla "Małego Komika" Jest: BMW E61 LCI 520D Ford Fiesta MKVII 1.25 82 PH GOLD były Ford Mondeo MKIII 2.5 V6 GHIA SPRZEDAM http://www.polskajazda.pl/Samochody/Ford/Mondeo/56936 Ford Mondeo MKII 1.8 16V LPG , CB on-board http://polskajazda.pl/Samochody/Ford/Mondeo/2216 |
|
|
|
|
|
#45 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 18-03-2008
Model: Mondeo MKIV
Silnik: 2.0 TDCi 140 Kuni
Rocznik: 2009
|
Jak dla mnie to paranoja też za dużo wiosen nie mam a nigdy w życiu bym nie poniżył innego człowieka bo jeździ starszym autem, żal ale bardzo możliwe że to nie od nas tak jak Pinki napisał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#46 |
|
![]() Imię: Wojtek
Model: Mondeo Mk4 , Opel Movano
Silnik: 2.0 TDCI , 2.3 DCI-by V-tech 130KM / 170KM
Rocznik: 2008 , 2011
|
Sie ma . Przepraszam za nieobecność. Czasami trzeba popracować. Widzę , że temat się trochę rozciągnął... ( mam nadzieję , że czytają ) Chciałbym wyjaśnić , że mój post miał na celu zwrócenie uwagi na innych posiadaczy " mniej atrakcyjnych Fordów " , że nie ważne jaki , aby był Ford. Może tych dwóch musi dorosnąć do posiadania auta. Naklejki mieli takie jak w linku , naklejone na tylnej szybie po lewej stronie. Ja uważam , że naklejka to tylko dodatek do samochodu. Przepraszam za brutalny tytuł postu. Nie miałem zamiaru nikigo urazić. A , już napewno nie klubowiczów z Pomorza . Tablic nie pamiętam , ale auta poznam. Myślę , że jeżeli czytają forum to zrozumieją jaki mają problem. Może kiedyś upieczemy razem kiełbasę i popijemy piwem. Ja nie jestem pamiętliwy. Pozdrawiam.
Liczą się ludzie - nie samochody. Samochód jest tylko dodatkiem do człowieka i nigdy nie powinno być odwrotnie ! Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim. KU PRZESTRODZE ! http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!! |
|
|
|
|
|
#47 | ||
|
Zablokowany
|
Cytat:
Cytat:
w celu odciecia sie od dziadostwa! swoja droga ciekawe co powiedzieli by na moja 19 letnia fieste ... z ktorej jestem dumny jak z siebie samego :fcp23 |
||
|
|
|
|
|
#48 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 11-12-2008
Model: MONDEO
Silnik: 2000cm benz
Rocznik: 1995
|
WITAM,ja mysle że swiat jest bardzo mały,i kiedyś w przyszłosci spotkamy się z tymi cwaniakami na zlocie i pokażesz wszystkim forumowiczom tych wiesniaków i zobaczymy jak w tedy będą się czuli jak każdy na zlocie ich oleje i i będą zmuszeni siedziec w swoich pseudo ztuningowanym samochodzie,będzie im baaardzo przykro.Ciupaga28 olej ich niech myslą co chcą i wsiadaj do mondiego,pedał do dechy i widzimy się na zlotach, a jeszcze jedno nie wszystkie auta muszą wyglądać jak z fabryki.Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 13-08-2007
Model: Mondeo Mk1/sedan/ghia
Silnik: 2.0
Rocznik: marzec 1993
|
Cytat:
|
|
|
|
#50 |
|
![]() Zarejestrowany: 14-03-2005
Model: Focus , Suzuki DL 650 V-Strom
Silnik: 1,6 , 650
Rocznik: 1999 , 2005
|
ciupaga28, zapraszamy na zlot i sam zobaczysz jacy są ludzie z FCP :fcp1 Napewno nie naśmiewają się z innych aut. Ci których spotkałeś nie zasługują na członkostwo w klubie (nalepki to nie wszystko,dostaje je każdy kto opłaci składkę) nic się nie przejmuj ja byłem na dwóch zlotach i bardzo miło je wspominam (nie miałem i nie mam spojlerów i pięknych felg za to miałem troszeczkę korozji na blachach :fcp2 )
|
|
|
|