![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 26-10-2007
|
Zakładałem takie dvd pod sufit w swoim galaxy mogę coś podpowiedzieć tylko niewiem czy jeszcze jest taka potrzeba
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-07-2008
Model: Galaxy MK3
Silnik: 2.0 AW6
Rocznik: 2011
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 10-01-2008
Model: Galaxy, Santa Fe
Silnik: AUY, D4EB - 2.2 16V R4 CRDi
Rocznik: 2001, 2008
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez taxidriver ; 13-11-2009 o 16:20 |
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Paweł
Model: Ford Galaxy MK2
Silnik: 2.3 noPb
Rocznik: 2001
|
Cytat:
Więc opisz w wolnej chwili, czego należy się spodziewać przystępując do montażu. Z góry dzięki. |
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
![]() Zarejestrowany: 30-10-2007
Model: Galaxy GHIA
Silnik: 2,3 + LPG
Rocznik: 2002
|
A np. coś takiego :
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] I pod sufit lub zagłówki np. to: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] możliwości jest masa tylko KASA Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 2 opcja ma zalety takie że zawsze można to zabrać z sobą na hotel, camping, namiot Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. DVD, CD, DIVX, MP3, i TV a jakby było mało to SD, USB, BLUETOOTH i srutututu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W tym przypadku nie firma a technologia ważniejsza. Sam robię przymiarki a na tą chwilę "DZIECKA" oglądają na GPS-sie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. taka to technologia a TATE telefon nawiguje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. POZDRAWIAM ! i jeszcze jedno Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez Mario16 ; 14-11-2009 o 01:50 |
|
|
|
|
|
#46 |
|
|
Radio AEG jest to totalne " G " psuje sie po ok 0.5 roku lub wcześniej. Ma słaby tuner i nie jest za dobre, czy nie lepiej jest kupić w Media ........ , na raty 10x10 za 0 % jakieś JVC za 800- 950 zeta i mieć 3 lata gwarancji i pewność co do jakości sprzętu ? Ja bym wybrał jednak lepszy jakościowo sprzęt, chyba że masz zamiar za 2 lata wymienić na inny lub lepszy. Ja zawsze staram się wybrać jakość bo nie stać mnie na czeste zmiany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .I tak kupiłem monitor 8.5 cala i nie mam co teraz z nim zrobić ma gniazdo sd usb i tv ale niestety nie moge go powiesić na suficie.
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
![]() Zarejestrowany: 30-10-2007
Model: Galaxy GHIA
Silnik: 2,3 + LPG
Rocznik: 2002
|
No to widzę że nie do końca się zrozumieliśmy jeśli chodzi o moje propozycje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chciałem pokazać że istnieją radia (nawet 2 din) z TV DVD itd. Dodatkowo można je podłączyć do dodatkowych monitorów ale są już nawet monitory z możliwością odtwarzania z SD, USB, MP4, DIVX, itd. nie koniecznie CD, czy DVD. Widziałem jak podłączacie dzieciom laptopy w aucie i pomyślałem że dobrze by było w dobie ciągłych ulepszeń zastanowić się nad czymś co będzie za powiedzmy 2 lata nie tylko PODWIESZKĄ pod sufitem bo dzieciaki rosną a za chwilę będzie TATA PODŁĄCZ grę bo ten film już widziałem-łam Z 4 lata wstecz miałem graja na kasety i problem gdzie JE trzymać ! Potem kupiłem CD i po roku ten sam problem z "krążkami" Zmieniłem na CD z MP3 i to samo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kumpel kupił radyjko z wejściem USB oraz wysuwanym 7" panelem dotykowym Ma Bluetooth więc praktycznie "miejsce" gdzie trzyma muzykę, filmy, itd. itp. mieści Mu się przy kluczach w pendrivie !! lub (jak u mnie) telefonie ! Koniec ze stosami płyt itp ! Co do marki sprzętu to się zgodzę że nie stać NAS na taniochę ale nie ma co przepłacać za "blachę" bo i tak elektroniką zajmują się CHIŃCZYKI. Na dodatek zaczynają powracać z "zarobków" kolesie złodzieje więc im więcej w aucie markowego sprzętu tym lepsze znajomości ze szklarzem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miłych poszukiwań sprzęciku Pozdrawiam !
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
|
Co do nośnika - krążek czy pamięć przenośna - oczywiście masz rację. Idealnym dla mnie rozwiązaniem byłby odtwarzacz na stałe montowany pod sufitem z wejściem usb + karta SD Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. No i gdyby kosztował w okolicach 500zł :green: to byłoby po prostu idealnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.....ale póki co, to widzę same odtwarzacze płyt dvd - podsufitowe z lcd w cenach powyżej 1kpln....ciut sporo jak na sprzęt, który będzie okazjonalnie wykorzystywany.....
A czepnąłem się takiej ceny, bo po prostu jakiś czas temu widziałem aukcję z takim monitorem z dvd za poniżej 500zł - było ok. 20 szt dostępnych, ale jakoś wtedy nie kupiłem:/ |
|
|
|
|
|
#50 |
|
|
Jest poniżej 1 tysia .Mam monitor 8,5 cala tej firmy jest ok już ma 2 lata i nie narzekam nic się nie psuje, ani nie dzieje z nim nic niedobrego.
A jeśli chodzi o to cudo zerknijcie na tą aukcje cena nie za wielka 799 zł. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] albo [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez taxidriver ; 17-11-2009 o 21:02 |
|
|
|