![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#5031 |
|
FCP member
![]() Imię: Robert
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 238KM Bi-Turbo
Rocznik: 2022
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#5032 |
|
FCP member
|
Wchodzi staruszek do konfesjonału i nawija:
- Mam 92 lata. Mam wspaniałą żonę , która ma 70 lat. Mam dzieci,wnuki i prawnuki. Wczoraj podwoziłem samochodem trzy nastolatki,zatrzymaliśmy się w motelu i uprawiałem seks z wszystkimi trzema... - Czy żałujesz, synu, tego grzechu? - Jakiego grzechu? - Co z Ciebie za katolik? - Jestem żydem... - To czemu mi to wszystko opowiadasz? - Wszystkim opowiadam !
|
|
|
|
#5033 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Kuba
Model: Mondeo Mk3
Silnik: 2.0 TDci
Rocznik: 2003
|
Facet budzi się rano w barze po ciężkim chlaniu i krzyczy do barmana:
-Barman kawę! Wypija kawę, próbuje wstać ale bez sukcesu -Barman, drugą kawę! Wypija drugą, próbuję wstać, ale nogi się dalej pod nim uginają. -Barman dwie kawy! Wypija dwie kawy i chwiejnym krokiem udaje mu się wrócić do domu. Po południu budzi go telefon -Witam, czy pan pił może u nas całą zeszłą noc ? -Tak, a o co chodzi ? -Jak będzie pan miał chwilę to proszę podejść. Nie mam pojęcia co zrobić z pana wózkiem inwalidzkim... Bump: Ojciec kupił synkowi na 12 urodziny łuk. Jako że dzieciak nie wiedział co i jak z tym łukiem, to go ojciec zabrał za stodołe, i pokazuje: - Tu masz cięciwe, tu strzałę, tak naciągasz i... - ciach! - strzała poleciała w stronę stodoły, przebijając ścianę i niknąć w dziurze, którą zrobiła. Synek poleciał do stodoły szukać strzały, i po paru chwilach wraca:- Tato, mam dobrą i złą wiadomość.- Dawaj tą dobrą, synu.- Przestrzeliłeś strzałą sąsiadowi fiuta... - A ta zła? - pyta ojciec.- ... i mamie policzki. Bump: Koło godziny 22 facetowi w centrum handlowym zachciało sie sikać. Więc poszedł i poprosił o klucz do męskiej, a sprzątaczka na to: -Panie w męskiej posprzątane. -Ale ja nie wytrzymam - odpowiedział facet. -No a może by pan poszedł do damskiej? - spytała sprzątaczka. -No ok tylko szybko- powiedział. -Ale niech pan nie naciska czerwonego guzika - ostrzegła sprzątaczka. -Ok, Ok - powtórzył facet i poszedł. W toalecie zrobił to co trzeba i nacisnął niebieski guzik i nagle tajemniczy głos powiedział: PODCIERANIE ZAKOŃCZONE Później facet nacisnął zielony: MYCIE ZAKOŃCZONE Wahał się czy nacisnąć ten czerwony i w końcu pomyślał: raz kozie śmierć i nacisnął... Nagle słychać krzyk z damskiej toalety. Facet krzyczy, a głos się odzywa: USUWANIE TAMPONU ZAKOŃCZONE |
|
|
|
|
|
#5034 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
|
|
|
|
|
#5035 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Redzia
Model: Ford Focus C-Max
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2006
|
|
|
|
|
|
|
#5036 |
|
ford::average
![]() Imię: Tomek
Model: Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: 2015
|
a gdzie kupię taką wódkę weselną??
|
|
|
|
|
|
#5037 |
|
Prawie Moderator...
![]() Zarejestrowany: 07-04-2008
Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017
|
same etykiety to na alledrogo...
|
|
|
|
#5038 |
|
FCP member
|
apropos Wesela i etykiet Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
#5039 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Kuba
Model: Mondeo Mk3
Silnik: 2.0 TDci
Rocznik: 2003
|
Doro wróciła zakupów do domu. Weszła do pokoju i spytała Miśka:
- Misiek, czy wiesz jak wygląda pomięte 100 złotych? Misiek zaprzeczył głową, Doro wyjęła z portfela banknot 100-złotowy, pomięła go i pokazała Miśkowi. Za chwilę znów pyta: - Kochanie, a czy wiesz jak wygląda pomięte 200 złotych? Sytuacja się powtórzyła - Misiek zaprzeczył, ona wyjęła z portfela banknot 200-złotowy, pomięła go i pokazała Miśkowi. Po chwili znowu pyta: - Misiek, a wiesz jak wygląda pomięte 6.500 złotych? Misiek znowu nie wie. Na to Doro: - To wydż przed blok i zobacz. |
|
|
|
|
|
#5040 |
|
ford::professional
![]() Imię: Marcin
Model: BMW 3 touring
Silnik: 2.0 D
Rocznik: 05'