![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
Zobacz wyniki ankiety: Propozycje na gadżety klubowe z logo FCP. | |||
brelok metalowy indywidualny - grawer z obu stron |
![]() ![]() ![]() ![]() |
121 | 57.62% |
parasolka |
26 | 12.38% |
podkładki pod myszkę komputerową |
3 | 1.43% |
kamizelki odblaskowe |
24 | 11.43% |
kufle do ..... |
36 | 17.14% |
Głosujących: 210. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#501 |
Prawie Moderator...
![]() Zarejestrowany: 07-04-2008
Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017
|
![]()
Pierwszy!
No, jednak będę miał kalendarz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#502 |
Feel The Difference
![]() Imię: Mirek
Model: MK5 Titanium X, Focus MK4 St-Line
Silnik: 2,0tdci 150=>180=>200+, 1,0 125KM
Rocznik: 2016,2018
|
![]()
Podkleiłem też link do tematu w hp Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
ford::advanced
![]() Imię: Redzia
Model: Ford Focus C-Max
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2006
|
![]()
Dzięki Mirku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Prawie Moderator...
![]() Zarejestrowany: 07-04-2008
Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017
|
![]()
jeszcze przydałoby się info ile za wysyłkę konkretnie doliczyć... Dolicz jakiś kartonik usztywniający... Wpłaty dopiero jak min. 50 szt. nazbieramy?
![]() |
#505 |
|
![]()
Wpłaty jak uzbieramy. Bo jak nie uzbieramy to lipa. Mniej nie mogę kupić. Kartoniki się znajdą na stanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozbędę się chętnie z firmy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Postaram się jakąś wycenę podać w poniedziałek za przesyłkę. Będę improwizowac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na poczcie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Fusioneer
![]() Imię: Rafał
Model: Fusion Trend Gold-X
Silnik: DuraTec 1.4 (FXJA)
Rocznik: 2009
|
![]()
Ruda, tak sobie myślę, że dla zachęty przydałoby się wrzucić jakieś zdjęcia ze zlotu w Bieszczadach, bo odnoszę wrażenie, że ludziom się wydaje, że ów C-Max, to jakieś tam pierwsze lepsze wozidło od dealera, a przeca pół zlotowej ekipy w nim siedziało i fociło się, aż miło. W sumie...nasz Ci on - zlotowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Signature coming soon... ![]() Ostatnio edytowane przez Jitter ; 19-12-2015 o 20:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
ford::average
![]() Imię: Grzegorz
Model: Focus MK2 FL
Silnik: TDCI
|
![]()
a co nim jest takiego fajnego?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#508 |
|
![]()
Jitt chciałam żeby był uniwersalny. Żeby nie było ze czyjąś mordkę pokazałam a ktoś sobie nie życzy. Zrobimy kiedyś taki z wieloma fotkami. Projekt jeszcze nie zatwierdzony więc zmian można dokonać.
Mam jeszcze inny pomysł. Można nie drogo, zrobić książkę. Może przy jakiejś okrągłej rocznicy pozbieramy fotek ze wszystkich zlotów i zrobimy księgę fotograficzną? Byłby ktoś chętny? Przy większych ilościach to w 20 złotych można się zamknąć. Ostatnio edytowane przez RedFord ; 19-12-2015 o 23:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Fusioneer
![]() Imię: Rafał
Model: Fusion Trend Gold-X
Silnik: DuraTec 1.4 (FXJA)
|
![]()
Nie zrozumieliśmy się, bo i mój przekaz był mało precyzyjny. Biję się w pierś. Otóż, nie sugeruję potrzeby zmiany wyglądu kalendarza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miałem raczej na myśli to, że zamieszczone na nim zdjęcie C-Maxa mało komu coś mówi. My wiemy, skąd ono pochodzi i każdemu obecnemu na zlocie, który spojrzy na kalendarz, przywiedzie jakieś wspomnienia. Ci, którzy nie byli, pytają: co w nim takiego fajnego? Ano to, że jest "nasz" - i tu widziałbym potrzebę dodania paru słów wyjaśnień, dlaczego takie, a nie inne zdjęcie tam się znalazło + ew. dorzucenie do opisu paru fotek ze zlotu. Dokładnie: w [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]. Ot, taka sugestia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Signature coming soon... ![]() Ostatnio edytowane przez Jitter ; 20-12-2015 o 00:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
|
![]() |
![]() |