![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#5111 |
ford::average
![]() Imię: Jan
Model: MONDEO Titanium
Silnik: DIESEL 150 UP=>180 :-)
Rocznik: 2017
|
![]()
Chodzi o nowy wygląd zegarów, jak na załączniku. Jaki to koszt? Gdzie można obejrzeć inne wersje. (Mondeo mk5 2017 manual) dieselGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#5112 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
![]()
Koszt to za darmo ,tylko trzeba wejść na niemiecki forum mondeo mk5 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
![]() |
![]() |
![]() |
#5113 |
ford::average
![]() Imię: Jan
Model: MONDEO Titanium
Silnik: DIESEL 150 UP=>180 :-)
Rocznik: 2017
|
![]()
Ale ja z tym językiem (niemieckim) nie mam absolutnie nic wspólnego. Nic nie znajdę na forum :-(
Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#5114 |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 21-03-2015
Model: Mondeo Mk5
Silnik: 1.5 eb
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5115 |
FORD|ZAWODOWIEC
|
![]()
Wreszcie udało mi się skończyć kolejny mod-przednią kamerę.
Wszystko działa poprawnie a mondeo zaakceptowało nowy moduł IPMB bez jakiegokolwiek zająknięcia. Link do filmu jak to działa: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control Ostatnio edytowane przez mm32 ; 06-05-2020 o 17:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5116 | |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]() Cytat:
Trochę miałeś "pod górę, bo nie da się tej kamery - tak jak być powinna - wysunąć prze grill. Przez to na widoku "180stopni" masz tę dolną (poniżej kamery) srebrną listwę bardzo widoczną... No ale są rzeczy możliwe i niemożliwe... Grill Mondeo MK5 w takim wykonaniu jak Twój nie bardzo nadaje się do montażu przedniej kamery i tego się nie przeskoczy... Więc kawał dobrej roboty - wbrew przeciwnościom materii...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5117 |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 21-03-2015
Model: Mondeo Mk5
Silnik: 1.5 eb
|
![]()
Ooo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z jakiego modelu moduł i kamerkę wykorzystałeś? Dużo kabelkologii?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5118 | |
FORD|ZAWODOWIEC
|
![]() Cytat:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Nie wiem,czy nie idzie tego skorygować bo widziałem w IPMB opcje korekcji kamery,ale jeszcze nie próbowałem.
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control Ostatnio edytowane przez mm32 ; 06-05-2020 o 18:13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5119 |
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
![]()
Wow, faaajne. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ponownie zazdroszczę umiejętności i samozaparcia.
Jakby ktoś to chciał robić za pieniądze, to niech do mnie śmiało pisze. :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5120 | |
FORD|ZAWODOWIEC
|
![]() Cytat:
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
blis , cta , mondeo mk5 , montaż , programowanie |
|
|