![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#5181 |
|
Minęło 9 lat i nic
![]() Zarejestrowany: 01-02-2009
Model: Mk4 Mondeo Ghia X automat; Fiesta
Silnik: 2.3 Duratec/161KM; 1.25/82KM
Rocznik: 2009; 2010
|
W urzędzie pośrednictwa pracy w Rumi pojawiła się oferta pracy jako
"Asystent Ginekologa". Żywo zainteresowany facet pyta urzędnika o szczegóły. Urzędnik odpowiada, że praca polega na przygotowaniu kobiet do badania tzn.: - pomóc kobietom rozebrać się, położyć je na łóżku - następnie ostrożnie umyć ich "intymne miejsca", zaaplikować krem do golenia i ostrożnie ogolić włosy tam na dole - i na koniec starannie wmasować olejek w te miejsca które będą badane tak, żeby kobieta była gotowa do badania. - Pensja 5.300 złotych dodatki, z tym że gdyby był Pan zainteresowany tą pracą, to musi Pan pojechać najpierw do Wejherowa. Facet pyta urzędnika : - A wiec praca jest w Wejherowie ? - Nie - odpowiada urzędnik, praca jest w Rumi, natomiast w Wejherowie jest koniec kolejki.....
|
|
|
|
#5182 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 24-11-2008
Model: Tranzit
Silnik: 2.2
Rocznik: 1014
|
Chłopak poszedł do wojska ale w cywilu zostawił dziewczynę. Pisali do siebie płomienne listy, zapewniali o własnej miłości, a on co noc, przed snem całował jej zdjęcie.
Jednak pewnego dnia przyszedł list który zakończył to wszystko. "Drogi Michale! - pisała jego wybranka - chce Cię poinformować że odchodzę od Ciebie i że zdradzałam Cię przez cały czas odkąd Cię nie ma. Ponieważ byłeś i jesteś daleko myślę iż jest to naturalny bieg rzeczy, proszę Cię tylko abyś odesłał mi moje zdjęcie. Kasia" Chłopakowi jeszcze tak przykro nie było, ale że był mściwy, opracował odpowiednią zemstę. Poprosił kolegów aby dali mu zdjęcia swoich dziewczyn, sióstr, byłych, tak że zebrał około setki fotografii ponętnych, młodych dziewcząt, włożył je do koperty razem z zdjęciem Kasi i załączył następujący liścik. "Szanowna Kasiu! Wybacz ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć kim jesteś, proszę, wybierz swoje zdjęcie, a resztę odeślij."
|
|
|
#5183 |
|
![]() Imię: Redzia
Model: Ford Focus C-Max
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2006
|
Ostro! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#5184 |
|
|
Siedzi rumun pod ścianą, trzyma kromkę chleba i smaruje ją ****em.
Idzie niemiec i mówi: "o jaka bida, masz pan 5 euro". Idzie amerykanin, tak samo " jaka bidaa, masz pan kilka dolarów". Idzie polak, patrzy na rumuna i pyta: "Bida, co?" Rumun: "No bida, panie, bida" Polak: "No to co pan tak grubo smarujesz?" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
#5185 |
|
|
Przychodzi mama Jasia do biura pośrednictwa pracy, żeby synowi robotę jaką załatwić:
- Pani, nie byłoby dla Jasia jakieś roboty, bo pije chłopak i pije.... - A co Jasiu potrafi? - No murować umie, podstawówkę skończył... - A to mamy: murarz, 4000 na rękę... - Pani kochana! Toć przecież Jasiu cały czas będzie chodził pijany, jak tyle pieniędzy zarobi... A za mniej coś nie ma? - No jest jeszcze - pomocnik murarza, 3000 na rękę .... - No ale 3000? To przecież będzie pił i pił... A tak za 1000 złotych to coś by się nie znalazło? - 1000... Hmmm... To by Jasio musiał studia skończyć... Ojciec zauważa, że jego syn jest jakiś zmartwiony, postanawia z nim porozmawiać. - Co się stało? Porozmawiajmy jak ojciec z synem. - Lepiej, żebyśmy porozmawiali jak ojciec z ojcem... Mamusiu, czy wszystkie bajeczki zaczynają się od: "Był sobie raz..."? - Nie, moje dziecko. Są i takie, które zaczynają się: "Miałem ważną konferencję i nie mogłem wrócić do domu na kolację..." Co to jest samodzielność? - Gdy nie ma z kim pogadać tuż po orgazmie.
|
|
|
#5186 |
|
FCP member
![]() Imię: Robert
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 238KM Bi-Turbo
Rocznik: 2022
|
A wiecie co Mojżesz powiedział jak wrócił do ludzi z kamiennymi tablicami które mu dał Bóg na górze Synaj ?
... "Utargowałem do dziesięciu ale z cudzołóstwem nic nie dało się zrobić" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#5187 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 14-03-2010
Model: transit
Silnik: 2,5 D
Rocznik: 1996 max
|
Na izbę przyjęć przywieziono pacjenta ze złamaną ręką, zwichniętym obojczykiem i złamaną szczęką.
Lekarz: z wypadku? Nie, kichnął w szafie... Z zeszytów szkolnych: Zeus był ćpunem, bo walił Herę. Pigułka, to druga rzecz, jaką kobieta połyka, aby zapobiec ciąży. Wisła, płynąc przez Żuławy, wpada w depresję. Skrzetuski, dzięki kolegom, miał dużo dzieci. Po bitwie pod Grunwaldem, na polu leżało więcej nieboszczyków, niż przyszło. Wysłany po kredę, przyniósł cały karton, twierdząc, że woźna zwiększyła wydobycie kredy. Ostatnio edytowane przez Szeryf455 ; 06-12-2013 o 12:53 |
|
|
|
|
|
#5188 |
|
![]() Imię: Redzia
Model: Ford Focus C-Max
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2006
|
Pewnikiem to stary kotlet ale go lubię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kochanie zarysowałam samochód! Gdzie?!?! Na dachu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#5189 |
|
|
Żona w ostatnim miesiącu ciąży. Mąż sypia na kanapie. Widząc, jak mąż się męczy, żona mu mówi:
- Słuchaj, znakomicie rozumiem, co się z tobą dzieje jako mężczyzną. Idź ten jeden, jedyny raz do sąsiadki. Rozmawiałam już z nią, bo bardzo cię kocham i nie chcę, żebyś się męczył. Weźmie 60 złotych, no, ale sam rozumiesz. Facet, nie wierząc swoim uszom, bierze pieniądze i pędzi do sąsiadki. Jednak po chwili wraca: - Do 60 nie zejdzie, chce 100. - Co za suka! Jak ona w zeszłym roku była w ciąży, to ja obsłużyłam jej męża za 45!
|
|
|
#5190 |
|
ford::professional
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk3-DENSO
Silnik: 2.O TDCi 115/156KM, 299/377Nm 'by Heko.
Rocznik: VII/2OO5 Sedan
|
Kolega podwozi kolegę nowym samochodem:
- Nie wiesz, jak często trzeba zmieniać olej? - Nie wiem, ale mój kolega zmienia co 5 lat. - A co ma? . . . . . . . . . . . . . . Budę z frytkami.
|
![]() |
| Tagi |
| dowcipy , kawały |
|
|