![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#511 |
FCP member
![]() Imię: Robert
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 238KM Bi-Turbo
Rocznik: 2022
|
![]()
to miniUSB ... czyli 5V ... więc jak wtyczka wlezie to będzie banglać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#512 |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 07-03-2012
Model: Focus MKI, Fiesta MK5
Silnik: 1,6/1,25
Rocznik: 2004/2000
|
![]()
Mam tak samo długo jak JVC, używam niemal codziennie. Spisuje się super, nic się nie wiesza, resetuje itp. Zmniejszyłem tylko rozdzielczość zapisu do HD. Karta class 4. Kto z użytkowników RR511 ma nowszy soft /ostatni pochodzi z 03.2013 .2092/.
Ostatnio edytowane przez damianisko5 ; 22-10-2015 o 11:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
FCP member
|
![]()
Dość fajny artykuł ... przyda sięosobom wybierającym swój pierwszy rejestrator Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
KLIK -> [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#514 |
Prawie Moderator...
![]() Zarejestrowany: 07-04-2008
Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017
|
![]()
toż to prawie polski dashcamtalk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. już w ulubionych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#515 | |
ford::advanced
Model: S-Max MK2 Titanium
Silnik: 2.0 TDCI 180HP
Rocznik: 2016
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
FCP member
|
![]()
BTW ... jak by ktoś potrzebował to ... akurat jest promocja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kliknij w owada !!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#517 |
ford::professional
![]() Imię: Marcin
Model: BMW 3 touring
Silnik: 2.0 D
Rocznik: 05'
|
![]()
Tyle, że to nie rejestrator. Jest spora, bardzo po oczach daje potencjalnemu amatorowi cudzej własności. W zasadzie podobne rozwiązania można polecać komuś kto tylko okazjonalnie chce nagrać przejazd.
Ja właśnie otrzymałem paczkę z 0806 mini i czekam tylko na odebranie auta by rozpocząć własne testy. (tu test [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ). Sporą zaletą tej kamerki (jak i serii 080x) jest jej sposób zamontowania bez wielkich uchwytów na przyssawkach zajmujących jakieś wielkie powierzchnie. Kamerkę można dowolnie regulować i też łatwo zdemontować pozostawiając podstawę podłączoną do zasilania na szybie. No i jeszcze filtr polaryzacyjny w standardzie z łatwą opcją regulacji i ewentualnego montowania/demontowania.
![]() |
#518 |
Junior Moderator
![]() Zarejestrowany: 09-09-2004
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
![]()
pamiętaj że jak chcesz mieć log gps to musi być na tym czarnym polu na szybie podstawka naklejona i rejon ten musi omiatać wycieraczka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 | ||
FCP member
|
![]() Cytat:
Cytat:
Choć i tak odpięta bo ten bajer działa w obie strony ... a ja lubię zap.... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
![]() |
#520 |
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
![]()
To z innej strony:
telefon z minimum 1GB RAM i aplikacja Camonroad. Zapisuje z prędkością z GPS ( w osobnej ścieżce). Zaczynałem z Note 1, teraz N2 z dodatkowym yanosikiem w tle i masą innych pierdół. Filmy max 1080p (i tak optyka aparatu ważniejsza). Na samsung s3 idzie, myślę że taki samsung s3mini za 120zł też pociągnie (sprawdzę w domu). Ostatnio edytowane przez Antej ; 09-12-2015 o 10:09 |
![]() |
![]() |