![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#511 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 11-11-2008
Model: Focus
Silnik: .
Rocznik: .
|
Dzięki za zlot! Szkoda, że nie załapaliśmy się na zdjęcie grupowe. Musieliśmy się zwijać przed 15-tą. Do następnego razu!
|
|
|
|
|
#512 |
|
![]() Zarejestrowany: 07-09-2008
Model: Mondeo 1
Silnik: 1.8 16V benzynka + podtlenek :)
Rocznik: 1996
|
łódź też kawałek drogi ale podziwiam ludzi z nad morza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. widziałem kogoś z rejestracją z gdańska :>
|
|
#513 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 05-03-2007
Model: Mondeo mk5 Vignale
Silnik: 2,0 ecoblue AWD
Rocznik: 2020
|
Ja też. Kto to był?
|
|
|
|
|
#514 |
|
ford::average
![]() Imię: Kamil
Model: Cee'd C+/FF3 Trend
Silnik: 1.4 109KM/1.6 TDCi 115KM
Rocznik: 2008/2011
|
|
|
|
|
|
#515 | |
|
Kapelan Zlotowy
![]() Zarejestrowany: 25-07-2008
Model: Citroen C5
Silnik: 2.0 HDI
Rocznik: 2002
|
Cytat:
|
|
|
|
#516 |
|
![]() Zarejestrowany: 01-07-2008
Model: Mondeo MKIII
Silnik: 2.0 TDCi
|
No dojechane do domku w koncu, pozdrowienia dla wszystkich uczestników oraz organizacji pełna profeska.
Ciekawe ze tak mowili ze to nie koniec takich spotkan, zobaczymy......
|
|
#517 |
|
![]() Zarejestrowany: 23-11-2007
Model: FOCUS 4
Silnik: 2.0 EcoBlue
Rocznik: 2019
|
również wielkie dziex, bylo super Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jagrall, jak dojdziesz do siebie to prosimy o jakies podsumowanie - dzieki za profesjonalna organizacje !!!
Ostatnio edytowane przez stauffenberg ; 23-08-2009 o 00:30 |
|
|
|
|
#518 |
|
![]() Imię: Michał
Model: ?
Silnik: ?
Rocznik: ?
|
I my dotarliśmy szczęśliwie do domu po 22. Jeszcze raz dzięki za super pikniczek i do zobaczenia kolejnym razem.
ps. ciupaga - super łączność CB :-) pozdrowienia dla wszystkich obecnych |
|
|
|
|
#519 |
|
ford::expert
![]() Imię: Jacek
Model: Mondeo Mk IV
Silnik: 2,0 tdci
Rocznik: 2010
|
witam jestem w domu, ja dopiero teraz bo z urodzin wróciłem, podsumowanie zrobię jak wrócę do siebieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tzn dojdę do siebie. tak na gorąco, zajebiście dziękuję wszystkim za przyjazd i za tak liczne stawienie się. strasznie mi miło było poznać tylu zapalonych fordowiczów i przepraszam za wszelkie ewentualnie niedociągnięcia. szacun dla senior młynsona za stawienie się na zlot dzień wczesniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jutro zrobię temat podsumowujący i poprosze wszystkich o wrzucanie zdjęć, najlepiej na picase albo jakiś serwer, może u kolegi daloo na [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
jesze raz wielki szacun dla wszystkich
|
|
#520 |
|
Kapelan Zlotowy
![]() Zarejestrowany: 25-07-2008
Model: Citroen C5
Silnik: 2.0 HDI
|
dzięki Jacek przekażę tacie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
|
|
|