![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#521 |
|
FCP member
![]() Imię: Łukasz
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2016
|
Emconfig, ucds, ids
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#522 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
No i jeszcze Forscan'em Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
|
|
|
|
|
#523 |
|
ford::beginner
Model: Galaxy
Silnik: 2.0
Rocznik: 2013
|
Git dzięki sprubuje forscanem w takim razie, zobaczymy jak to będzie bo jeszcze nic takiego wcześniej nie robiłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oby tylko nic nie skopac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez Myszkin1 ; 09-05-2018 o 10:51 |
|
|
|
|
|
#524 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 20-06-2013
Model: S-max
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Witam. Jest ktoś w Poznaniu lub w okolicy kto aktywuje tempomat w S-maxie 2008r, 2,0 TDCI ?
byłbym wdzięczny jakby ktoś udostępnił jakiś namiar. |
|
|
|
|
|
#525 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control Ostatnio edytowane przez mm32 ; 13-05-2018 o 16:16 |
|
|
|
|
|
#526 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 19-01-2011
Silnik: 2.0TDCi 140 km
|
Witam,
dobrze zrozumiałem, że tempomat z polifta pasuje do przedlifta pod warunkiem, że na guzikach po prawo jest OFF? Pozdr Robert |
|
|
|
|
|
#527 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Tak.
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
|
|
|
|
|
#528 | |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-10-2012
Model: Mondeo MK5 ST Line X AWD
Silnik: 2.0 180KM-> ~205
Rocznik: 2018
|
Cytat:
Po lewej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#529 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 19-01-2011
Silnik: 2.0TDCi 140 km
|
Dokładnie - po lewej.
Pozdrawiam Robert |
|
|
|
|
|
#530 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Pawel
Model: Ford S Max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2013
|
Witam WSZYSTKICH.
Sprawa wyglada tak: wygląda na to że mam eSia polifcie ,rok 2013 2.0 zetec(140km). kupilem kiere z przyciskami , aukcja profesjonalnego sprzedawcy wskazala ze kiera z tempomatem bedzie pasowac do mojego auta (ebay - sprawdzilem kilka u tego sprzedawcy i nie wszystkie pasowały). Kiera wymieniona, tempomat aktywowany za pomocą Forescan i dalej nic. Wyczytałem tutaj ze maja być przyciski z Off więc szarpnąłem się znowu i takie tez kupiłem, niestety przewód klaksonu za krótki . Wyczytałem tutaj ze można ten przewód wymienić na dłuższy lub dolutować ale też wyczytałem że kiera którą oryginalnie kopiłem (z ogranicznikiem prędkości) też może działać, wolałbym mieć jeżeli jest to możliwe te przyciski z ogr prędkośći wieć moje pytanie brzmi czy muszę coś jeszcze aktywować oprócz tempomatu w komp, czy może coś zupełnie innego? Czy może pozostaje mi użycie przycisków z Off i wymiana przewodu na dłuższy ? |
|
|
|