![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#551 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-07-2009
Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
|
Rotor byłem pierwszy i dopadłem go pierwszy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., na PW dostał info i jego temat oraz post to moja sprawka że poleciały w kosmos heheGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a co do kolejności LISTA: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 1. m_g 2. 3. lamp.art 4. zelazowy 999. Rotor |
|
|
|
|
|
#552 |
|
ford::average
![]() Imię: Krzysiek
Model: Mondeo kombi
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2006
|
m_g, Ty liczyć nie umiesz, czy co? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
LISTA: 1. m_g 2. ??? 3. lamp.art 4. zelazowy 666. Rotor Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#553 |
|
|
no w sumie rotolot kopci jak szatan i dlatego 666 ok zgadzam się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2. ??? to jest ktoś kto przyjedzie w ciemno hehe nie wiem , a może ktoś wpadnie W sumie powinno być inaczej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 1. m_g+Edytka 2. ??? 3. lamp.art 4. zelazowy 8. Matosu 0. Rotor |
|
|
|
|
|
#554 |
|
|
m_g o jakim kopceniu piszesz? Zaryzykuję stwierdzenie, że trochę częściej widuję rotolota i kopcenia nie zauważyłem, więc całkowicie nie kumam dlaczego to piszesz. Czyżby kompleks Polaka (modlitwa z Dnia świra)? Chyba, że pomyliłeś auta...
Przypisanie mi na liście zera... Pozostanę jednak przy 666. LISTA: 1. m_g 2. ??? 3. lamp.art 4. zelazowy 6(66). rotor 8. Matosu |
|
|
|
|
|
#555 |
|
![]() Imię: Danutka
Model: FORD MONDEO 1.8TD Ghia
Silnik: 1.8TD
Rocznik: 1998
|
LISTA:
1. m_g 2.borowiczek 3. lamp.art 4. zelazowy 6(66). rotor 8. Matosu |
|
|
|
|
|
#556 |
|
|
LISTA:
1. m_g 2.borowiczek 3. lamp.art 4. zelazowy 6(66). rotor 8. Matosu Rotorku ja sobie żartuje ,spokojnie. Nie znacz odwiecznej wojny kuchenek vs sadzowozy heheGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Więc luuzik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#557 |
|
|
ok. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#558 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 13-03-2009
Model: Tourneo Connect
Silnik: 1.8 110KM
Rocznik: 2007
|
To kiedy sie spotykamy i gdzie ? konkrety Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#559 |
|
|
Tofelek zaraz ci krzywdę zrobię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Parę postów nie łaska wcześniej przyczytaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
SOBOTA 21 STYCZNIA GODZINA 12 POLE MOKOTOWSKIE TAM GDZIE ZAWSZE 1. m_g 2.borowiczek 3. lamp.art 4. zelazowy 6(66). rotor 8. Matosu Rotor uśmiechnij sięGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#560 | |
|
![]() Imię: Mateusz
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCI 130 @ 187/395
Rocznik: 2002