![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#551 |
ford::advanced
![]() Imię: Andrzej
Model: Focus MK3
Silnik: 1.6 TDCi 115KM
Rocznik: 2012
|
![]()
Panowie, idzie jakoś sprawdzić jaką mam wgraną wersję (aktualizację) modułu BT/VC+USB w Focusie mk3 2012r? A może gdy będę chciał zaktualizować to wywali mi, że mam już takową wgraną?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Junior Moderator
![]() Zarejestrowany: 09-09-2004
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
![]()
wywali
|
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
ford::beginner
![]() Imię: Rafał
Model: Mondeo mk4
Silnik: 2.0 diesel
Rocznik: 2012
|
![]()
Witam,
BT zaczęło mi wariować. Auto i telefon się paruje i po pewnym czasie bt przestaje przesyłać dźwięk z telefonu i jest cisza. To samo tyczy się połączeń. Czy aktualizacja pomoże? Jak tak to poproszę o link do aktualizacji przez USB. Mondeo mk4 2012 z convers + fabryczna nawigacja. I czy ma ktoś aktualizacje mapy aby wgrać na kartę? Dziękuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
ford::amateur
![]() Imię: Przemek
Model: Smax
Silnik: 2.0
|
![]()
Witam wszystkich
Pewnie odgzewany kotlet ale szukam i nic nie moge znalesc. Mam problem z BT. Radio NX DVD org modol byl 7s7t-19g488-ae Zamienilem na cs7t-14d212-ad. Wyczytalem ze modol 212 nie wymaga aktualizacji. W forscanie pozmieniane i radio modol widzi. Problem polega z dzwiekiem. Pliki z usb z muzyka widac ze czyta ale brak dzwieku Po sparowaniu tel za pomoca BT brak dzwieku w glosnikach , choc widac ze na tel gra. Rozmowy tel brak dzwieku w glosnikach , mikrofon dziala. Czy jest ktos w stanie mi pomoc? Czy chodzi moze o zamiane jakis kabli na kostce? Z gory wielkie dzieki za jaka kolwiek pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
![]()
Miałeś moduł mono,a zainstalowałeś moduł stereo.Instalacja jest do przerobienia.
Wszystko jest pięknie opisane co i jak w tym wątku: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
![]() Imię: marek
Model: galaxy
Silnik: 2.tdci
|
![]()
Witam wszystkich, mam problem z aktualizacją BVC zmieniłem moduł 488 Bx na 112 BM wiązka przerobiona radio travelpilot fx spolszczone itd.próba wgrania aktualizacji kończy się fiaskiem czekam,czekam i czekam pasek postępu sobie leci a zero efektu. Zostawione dwa pliki z językiem (B) ,oczywiście pen sformatowany fat32 atrybut tylko do odczytu usunięty. Już mi się skończyły pomysły fakt że robiłem to na uruchomionym silniku ale to chyba nie ma negatywnego wpływu. Proszę o jakieś sugestie jak rozwiązać problem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Junior Moderator
![]() Zarejestrowany: 09-09-2004
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
|
![]()
spróbuj inny pendrajw, najlepiej jakiś staroć znajdź, np usb2.0, 1gb
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
|
![]()
Dziękuję ślicznie ,faktycznie wsadziłem Kingston 512 m i poszło bez problemu. Po aktualizacji nie mam możliwości przesyłania muzyki przec bluetooth choć czytałem że taka możliwość powinna być 🤔 jeszcze zostaje zmiana w aucie bo sypie błędami po zmianie BVC.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
|
![]()
Dzięki za sugestie...wrzuciłem 4.1 ale jak nie było przesyłania muzyki przez bluetooth tak nie ma... Muszę do kogoś podjechać co by zrobić zmiany w bcmi bo mam elm viakena i forscan z licencją ale nie mogę zapisać zmian,odczytuje wszystko a przy zapisie nic się nie dzieje nawet pasek postępu nie rusza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
audio mk4 , bluetooth mk4 , elmconfig , mondeo mk4 , radio |
|
|