![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#561 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 22-06-2008
|
Cytat:
|
|
|
|
#562 | ||
|
ford::professional
![]() Imię: Paweł
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 EcoBlue
Rocznik: 2019
|
Cytat:
dodatkowo na spojler na klapę od bagażnika bo w Ford Polska do sedanów tego nie mają...
|
|
|
|
#563 | |
|
|
Cytat:
A tak na poważnie: klosze będę miał jako dodatek do tego co zamawiam. I może nie do końca zupełnie za darmo... skoro ktoś deklaruje taki gest :/ Teraz dla mnie najważniejsze jest sprawdzić czy światła z wersji azjatyckiej pasują do europejskiej- w szczególności 5-d. O spojler nie pytałem się bo kupiłem go w PL.
|
|
|
|
#564 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 26-04-2008
Model: Mondziak MKIV Titek
Silnik: 2,0 DURATEC
Rocznik: 06.2008
|
a widział kto pierwowzór naszego mondziaka?? ... prawda ze ładny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[attachment=0:3vo454eo]mondziak.jpg[/attachment:3vo454eo]
... ja tu tylko "sprzątam" - Leonzaw - zlecenia: GG 198071 MSN/mail leonxzaw@wp.pl Mondziak Titek Czarna Panterka 2,0 Pb/Kombi/17"/Navi/Bi-Xenon + zaje-fajny kierowca http://lh3.ggpht.com/_mXbuixnOU84/S7...eonzaw%202.JPG |
|
|
|
|
|
#565 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 10-05-2008
|
Brzydal,
nasz wyszedł znacznie lepiej :fcp2 A po prawdzie, przydałyby się te ledy z przodu i tyłu. Czy w ramach współpracy z Ford of China BearM mógłbyś zapytać o kwestię sygnalizacji parkpilota za Converse+ oraz wyświetlanie dvd na nawigacji 7"? Zadawałem im te pytania już chyba 4 razy, ale widocznie nie znają angielskiego :fcp1 h2o |
|
|
|
|
|
#566 | ||
|
![]() Imię: Paweł
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 EcoBlue
Rocznik: 2019
|
Cytat:
Niestety światełka z hatchbacka różnią się od tego z sedana, tak samo jeżeli chodzi o tylne pióro. Tak więc, po przerobieniu tego na gruncie polskim stwierdzam, że w POLSCE nie ma spojlera na tylną klapę do wersji 4 drzwiowej (sedan) :567: co za tym idzie moje pytanie niestety jest aktualne. Jeżeli więc udałoby Ci się cokolwiek z chinolami załatwiać to mam prośbę byś pamiętał o tej rozbieżności. Pozdrawiam
|
|
|
|
#567 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 27-06-2007
Model: Mondeo Gold X
Silnik: 2.0 TDCI 115KM/146KM
Rocznik: 2011
|
Ja zupełnie nie na temat.
Panowie jak wklejacie zdjęcia do podpisu ?
|
|
|
#568 | |||
|
![]() Zarejestrowany: 21-12-2007
Model: mondeo mk IV
Silnik: 1,6
Rocznik: mikołaj '07
|
Cytat:
ps. paffcio- chcesz spojler do sedana ? (sam chcę ) :fcp27 dzwoniłem do gościa, i oczywiście czy jest ,jak sam mówi ,to pewnie sami nie wiedzą, ale możesz mieć za ..................6880 zł brutto, poprostu musisz zamówić cały zestaw MS Design który niby tyle kosztuje i niby będziesz miał ( będziemy mieli )spojler i parę innych rzeczy w ciągu miesiąca.jak znam życie z poślizgiem. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. :573: samego spojlera nie ma ,ale w zestawie jest, niby europa a jakbym w polsce się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. obracał
|
|
|
|
#569 | |
|
![]() Zarejestrowany: 21-12-2007
Model: mondeo mk IV
Silnik: 1,6
Rocznik: mikołaj '07
|
Cytat:
ps. w podpisie musi mieć mały rozmiar z dużego robię to .. już nie pamiętam nazwy programu irfan ??? czy cuś takiego ,a potem na tę stronkę [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] i link do wklejenia na forum z tej stronki
|
|
|
|
#570 |
|
|
Dzisiaj poszedł mail z zapytaniem ile misek ryżu kosztuje (to było proste):
1/ Spojler do wersji 4-d 2/ Komplet tylnych kloszy do 4-d Za cholerę nie wiem jak po angielsku jednak skofigurować zapytanie o: wyświetlanie DVD i parkpilota skonfigurowanego z Convers+. Problem w tym że gość będzie musiał to jeszcze przełożyć Chińczykowi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
| Tagi |
| mondeo mk4 , reflektor , stylizacja , tuning , xenon |
|
|