![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#51 | |
|
M.O.D.
![]() Zarejestrowany: 29-06-2009
Model: Mondeo, Kuga
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2010, 2018
|
Cytat:
jak dla mnie odpada Postanowiłam pozwolić sobie na pewne działania... mam "zaprzyjaźnioną" drukarnię i pana, który specjalnie zrobi nam te kalendarze. Na poniedziałek ma przygotować dla mnie oferte. Dobrze by było, gdybyśmy uzbierali 50 kalendarzy. Ceny dokładnej nie znam, ale nie bedzie to nic kosmicznego. Zdjęcia, jak wiadomo w jak największej rozdzielczości. |
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 05-03-2007
Model: Mondeo mk5 Vignale
Silnik: 2,0 ecoblue AWD
Rocznik: 2020
|
Kalendarze z 2010 roku jeszcze się nie rozeszły a miały pójść jak ciepłe bułeczki.. Obawiam sie aga o popyt.... Miał być casting fotek do kalendarza... może casting wzbudzi jakieś zainteresowanie? Jak by nie było, ja już się pisz na 1 szt.. Zakładamy listę???:
1. darnel - 1 szt |
|
|
|
|
|
#53 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Wojtek
Model: Aveo
Silnik: 1.2 16v
Rocznik: 2009
|
Darnel lista jest w osobnym temacie - 28 chętnych plus Ty czyli 29Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#54 | |
|
F1 fan
![]() Imię: Wojtek
Model: Edge ST
Silnik: 2.7 na dwóch turbinach 335 KM
Rocznik: 2019
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#55 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
M.O.D.
Rocznik: 2010, 2018
|
Cytat:
Ja załatwiłam drukarnie, w której nie musimy zamawiać minimum 100 sztuk a to jest na prawde "coś"... przynajmniej wg mnie ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kolega mariuszmajweski podobno jest dobry w "te klocki" jeśli chodzi o zdjęcia. M_g też się tam coś tym interesi. Niech oni wybiora jakieś fajne zdjęcia. Podobają mi sie zdjęcia jvc lub enga. Szczerze to takie widzialabym w kalendarzu a w miniaturce jakieś nasze spotowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
|
Nie wiedziałem o liście pisząc że obawiam sie o popyt ... teraz wiem.. Nie wiem nic o fotkach ale te obejrzę na kalendarzu.. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#58 | |||
|
Prawie Moderator...
![]() Zarejestrowany: 07-04-2008
Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
|
#59 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-07-2009
Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
|
Ciotka co do zdjęć to trzeba też podjąć decyzję , czy mają być takie artystyczne jak zdjęcia JVC lub ENG czyli robione profesjonalnie czy mają być takie "obiektywem aparatu" bo jeżeli w kalendarzu będą i takie i takie to będzie misz i masz i mi to nie leży albo kalendarz profesjonalny albo kalendarz nasz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#60 | ||
|
M.O.D.