![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#51 |
|
ford::average
![]() Imię: Emila
Model: Stilo , Citroen C5 2,0
Silnik: 1,6 16v ,,,2.0 16 v
Rocznik: 2004,2003
|
No to szybciutko się proszę opowiedzieć bo na wszelki wypadek złapałam wolny termin jakim jest 29 lipiec czyli piątek.Wolałam sobotę ale niestety już zajęta.
Proszę więc w miarę szybko mi dać znać czy robimy przy okazji Paintball?
[SIGPIC][/SIGPIC]Poszukuję blachoszczelki do naddźwiękowego podciśnieniowego pelengatora hydrostatycznego elektrogumonapawarki z przyczułapkami do hipertermobulgulatora wstecznego ślimakowicy boczno-spadowej z ryflem grzyla gulgownicy.
|
|
|
|
|
#52 |
|
![]() Imię: Tomek
Model: Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: 2015
|
no tak...piątek... o 20 jeszcze jest widać, może uda mi się przyjechać chociażby na ostatie pół godziny dobrej zabawy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#53 |
|
|
Tomek,połowa załogi przyjedzie w piątek.Myślę,że tym razem dajmy sobie spokój.Poczekam z tym do poniedziałku jak opowiedzą się inni.
Mam nadzieję,że uda się jeszcze zrobić Paintball w dużym gronie.
[SIGPIC][/SIGPIC]Poszukuję blachoszczelki do naddźwiękowego podciśnieniowego pelengatora hydrostatycznego elektrogumonapawarki z przyczułapkami do hipertermobulgulatora wstecznego ślimakowicy boczno-spadowej z ryflem grzyla gulgownicy.
Ostatnio edytowane przez Emis ; 23-07-2011 o 21:47 |
|
|
|
|
#54 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Waldek
Model: Ford Kuga
Silnik: 1.5 Ecoboost
Rocznik: 2018
|
My będziemy koło 12 w piątek więc obojętnie która godzina będzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#55 |
|
|
Waldku czyżbyś zapomniał,że masz opłacone od czwartku ?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#56 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Waldek
Model: Ford Kuga
Silnik: 1.5 Ecoboost
Rocznik: 2018
|
Sorki w czwartek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#57 |
|
|
No bo już się przestraszyłam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
28-31 lipiec spot weekendowy w ośrodku wypoczynkowym "Oaza" za (albo przed... od strony Rawicza) Ścinawą (dolnośląskie) 1.Duży domek Wojtek i Kriss z rodzinami 2.Emis z rodziną jedną 4 3.Jittery dwa 4.Maddragon (prawdopodobnie na weekend) 5.scharn+ 3 osoby i psiak 6.rotorrry dwa - wstęp gościnny 7.M.A.G. sztuk 2 + 2 - jednodniowa wizyta 8.Triam 9.Nikuśśś 10.Bruti_2005-będę 29.07 bo tylko wtedy mam wolne
Ostatnio edytowane przez Emis ; 24-07-2011 o 21:57 |
|
|
|
|
#58 |
|
![]() Zarejestrowany: 09-10-2008
Model: Było MONDEO KOMBI, obecnie Renault Scenic II (już drugi :-) )
Silnik: 2.0
Rocznik: 2003
|
Taki postulat chciałbym postawić publicznie:
Cisza w temacie wpłat była dłuuuugo, a termin zadatkowania domków się zbliżał i koleżanka organizatorka obgryzała paznokcie z nerwów, że nikt nie przyjedzie i zlot nie wypali, co sam osobistycznie i własno-naocznie widziałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. postuluję , że w ramach rekompensaty należy jej się po flaszce od każdego co się z wpłatą ociągał, w ramach jej odstresowania na zlocie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam wszystkich, zazdroszcząc, że mnie tam w tym terminie nie będzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
#59 |
|
|
Mała aktualizacja i uporządkowanie listy.
28-31 lipiec spot weekendowy w ośrodku wypoczynkowym "Oaza" za (albo przed... od strony Rawicza) Ścinawą (dolnośląskie) 1.Duży domek Kriss z rodziną +Jitter z żoną 2.Emis z rodziną 3.scharn+ 3 osoby i psiak 4.Maddragon (prawdopodobnie na weekend) 5.rotory dwa - od 29 6.M.A.G. sztuk 2 + 2 - jednodniowa wizyta 7.Triam 8.Bruti_2005-będę 29.07 bo tylko wtedy mam wolne A kto więcej,to wszystko okaże się w "praniu" Jeszcze raz wpiszę,że kto posiada to proszę o zabranie materacy. Do zobaczenia na miejscu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. P.S. Jak ktoś wędkuje,może wziąć sprzęt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez Emis ; 26-07-2011 o 21:21 |
|
|
|
|
#60 |
|
|
|
![]() |
|
|