![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#51 |
ford::average
![]() Imię: jacek
Model: Fusion
Silnik: 1.6 Benzyna 100KM
Rocznik: 2010
|
![]()
Cześć, widziałem że właściwie nie było tutaj odpowiedzi na kwestiéę Ledów zamiast żarówek. Czy warto kupić właśnie ledowe diody? czy w czymś jest to lepsze rozwiązanie lub gorsze? Czy są jakieś w ogóle które pasują to tych osłon plastikowych identycznie jak standardowe żarówki?
Bump: Cześć, widziałem że właściwie nie było tutaj odpowiedzi na kwestiéę Ledów zamiast żarówek. Czy warto kupić właśnie ledowe diody? czy w czymś jest to lepsze rozwiązanie lub gorsze? Czy są jakieś w ogóle które pasują to tych osłon plastikowych identycznie jak standardowe żarówki? edit 17:06: Bump: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Taka dioda będzie pasować? Ostatnio edytowane przez G Jaco ; 24-02-2022 o 17:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
ford::average
![]() Imię: jacek
Silnik: 1.6 Benzyna 100KM
Rocznik: 2010
|
![]()
Udało mi się dostać do tego panelu od tyłu poprzez otwór od strony schowka na rękawiczki, tylko potrzebuję jakiś patent żeby wyciągnąć te ustrojstwa stamtąd (dwie żarówki od prawej mam w zasięgu ręki). W sumie już ze dwie godziny przesiedziałem mocując się z tym i nic....
Czy macie jakiś patent czym wyciągnąć te gniazda z żarówką? W żaden sposób nie idzie, próbowałem ręką, jakimś małym kluczem, chyba siódemką, gniazdem od śrubokręta na bity bo miało kwadratowy przekrój... Bardzo proszę o informacje, od osób którym się udało wyciągnąć to cholerstwo przez tą dziurę z prawej strony |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
ford::beginner
![]() Imię: Dariusz
Silnik: 1.4 80KM
Rocznik: 2009
|
![]()
Wyjąć cały panel będzie prościej :-P