![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#51 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Mariusz
Model: Galaxy mk1 lift
Silnik: 2,3 benzyna + LPG
Rocznik: 2000
|
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Dzisiejsze wydanie Kroniki Szczecińskiej a w niej Łukasz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Oglądajcie od 14,47 minuty Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#52 |
|
ford::average
![]() Imię: Danutka
Model: FORD MONDEO 1.8TD Ghia
Silnik: 1.8TD
Rocznik: 1998
|
Iza,Mariusz możecie być dumni że macie tak mądrego,wspaniałego SynkaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Mam nadzieję że jego marzenie się spełni ,Życzę Mu tego z całego serca
Pozdrawiam serdecznieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#53 |
|
|
Dziękujemy Danusiu za dobre słowo jak i za wsparcie materialne .
Pozdrawiamy serdecznie Iza Mariusz i Łukasz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#54 |
|
|
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Tak Łukasz spędził swój Dzień Dziecka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#55 |
|
|
Witajcie
Pragnę poinformować, że z 1% za rok 2012 na konto fundacji wspierającej Łukasza wpłynęło nieco ponad 16.000 zł. Chciałem serdecznie podziękować również Wam bo to też Wasze darowizny przyczyniły się do tak dużej kwoty . Wiem też , że na tym forum jest kilka osób które za wszelką cenę chcą bądź chciały zdyskredytować mnie i moją żonę w oczach innych forumowiczów ,pamiętajcie ,że aby sądzić trzeba mieć dowody i poznać Nas i naszą sytuację . Na szczęście to margines na który nie ma co zwracać uwagi . Jeszcze raz serdecznie dziękuję w imieniu Łukasza za okazane serce Mariusz Berezak
|
|
|
#56 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Redzia
Model: Ford Focus C-Max
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2006
|
A ja Ci powiem, że to bardzo grzeczne dziecko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i bardzo miło było mi go poznać, a jeszcze milej pożegnać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
"Do widzenia pani" usłyszałam, i wyciągnął rękę na pożegnanie! Bardzo mile mnie zaskoczył! Pomożecie? A pewnie że pomożemy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam Łukasza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i pozdrowienia od Laury! |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Energia z Zachodniopomorskiego
![]() Imię: Marta
Model: FOCUS GHIA, FOCUS MK3 TITANIUM, ECOSPORT ST LINE
Silnik: 1.8 TDCI, 1.6 Ecoboost 150 KM, 1.5 ECO BLUE 125KM
Rocznik: 2004,2012,2019
|
Cytat:
Bardzo fajny chłopczyk.
|
|
|
|
|
#58 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję w imieniu Łukiego za tak miłe słowa
|
|
|
|
#59 |
|
|
Kilka fotek Łukasza . Chwila zapomnienia między szpitalem w Warszawie a szpitalem w Szczecinie
|
|
|
#60 |
|
|
Wczoraj Łukasz poszedł do szkoły po prawie trzech tygodniach przerwy ale dał radę . Miał zajęcia ze swoją klasą a potem indywidualne . Dzisiaj przyniósł piątkę z polskiego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
|
|
|