![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#51 |
|
ford::average
![]() Imię: Tomek
Model: Ford Mondeo mk4
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007
|
Może źle to ująłem. Ten Plastik nie trze o bok auta ( bude ). Po prostu u mnie w aucie jak mam opuszczony fotel na max, to jak jade na dziurach, to jest właśnie to specyficzne skrzeczenie. Zanika na podniesionym fotelu. Nie jest to na tyle uciążliwe jednak, zeby mi to przeszkadzało.
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
![]() Imię: Marcin
Model: FORD MONDEO MK4
Rocznik: 2007
|
u mnie z kolei skrzypiała gąbka w miejscach styku ze stelażem fotela. przy okazji prania poszycia okleiłem te miejsca taśmą dwustronną dając pomiędzy stelaż a gąbkę śliski syntetyczny materiał i od tej pory cisza.
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Model: Ford Mondeo MK4
Rocznik: 2010
|
Cześć, od jakiegoś czasu w moim aucie słychać skrzypienie i nie bardzo wiem co to może być. Byłem na 3 stacjach diagnostycznych i nic. Byłem u dość dobrego mechanika, który robi fordy i również nie wie i brzmi to bardziej jakby coś było niedokręcone ale jak podniósł auto to posprawdzał śruby i jednak jest wszystko dokręcone. Jak odpalam zimny samochód to skrzypi bardzo mało ale jak już przejadę chwile to skrzypi jakbym jechał autem z PRL. Wydaje mi się że w sezonie letnim skrzypi mniej. Wydaje mi się że odgłos dochodzi gdzieś na wysokości siedzenia kierowcy. Jakieś pomysły ? [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Ostatnio edytowane przez mmarcino82 ; 28-01-2025 o 19:44 Powód: Moderator skrzypienie podwoziu do tematu o skrzypienie fotela |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Model: Ford Mondeo MK4
Rocznik: 2010
|
Podałem dziwne skrzypienie w podwoziu auta a moderator przypisał temat to do skrzypienia fotela, prawie to samo.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|