![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#51 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
|
Miss też nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#53 |
|
ford::average
![]() Imię: Izabela
Model: Ford KA MK1
Silnik: 1.3 EnduraE
Rocznik: 1998
|
Ja w tym roku nie biorę udziału w konkursie...
|
|
|
#54 |
|
Energia z Zachodniopomorskiego
![]() Imię: Marta
Model: FOCUS GHIA, FOCUS MK3 TITANIUM, ECOSPORT ST LINE
Silnik: 1.8 TDCI, 1.6 Ecoboost 150 KM, 1.5 ECO BLUE 125KM
Rocznik: 2004,2012,2019
|
Gdzie ta galeria ja się pytam????Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#55 |
|
ford::professional
![]() Imię: x
Model: x
Silnik: x
Rocznik: x
|
Tak myślę... może zrezygnować z sugestii, że to mają być wakacyjne fotki, przyjąć kierunek "z Fordem w tle" i niech zdjęcia będą z całego roku.Nawet patrząc pod katem wykorzystania w kalendarzu nie ma co ograniczać zdjęć do letnich, jesienne i wiosenne będzie można wykorzystać w miesiącach zimowych.
Jestem za tym aby napisać regulamin i utworzyć temat do wstawiania zdjęć. Jeśli konkurs pójdzie jako całoroczny to do gry wchodzi Iza, wczoraj rozmawiałem też z Mariuszem, że Ania by pewnie też się zgłosiła. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Redzia
Model: Ford Focus C-Max
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2006
|
Łukaszu, fotki wcale nie muszą być z wakacji.
To była głównie sugestia, że wtedy mamy więcej czasu na zabawę. Zdjęcia mogą być jak najbardziej całoroczne. Cóż, uprzejmie proszę zeszłorocznych sponsorów o zgłoszenie się do mnie listą nagród Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wieczorem dzisiaj bądź jutro zakładamy temat. |
|
|
|
|
|
#57 |
|
![]() Imię: x
Model: x
Silnik: x
Rocznik: x
|
Agatko, ja wiem, że mogą być z całego roku. W tamtym roku stawialiśmy jednak na lato i część osób może pójść za sugestią, ze to mają być letnie zdjęcia.
Mój wpis miał wywołać tylko jasne przesłanie "robimy miss z Fordem w tle i pora roku nie ma znaczenia - najważniejsza jest zabawa" |
|
|
|
|
|
#58 |
|
![]() Imię: Marcin
Model: OOOO A6
Silnik: V6
Rocznik: Adekwatny do wieku
|
Pierwsza kandydatura: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Upsss miało być z Fordem w tle. |
|
|
|
|
|
#59 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Redzia
Model: Ford Focus C-Max
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2006
|
Marcin, ty już nie startujesz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#60 | |
|
![]() Imię: Marcin
Model: OOOO A6
Silnik: V6