![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#51 | |
|
ford::amateur
![]() Imię: Karol
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi 163 KM
Rocznik: 2013
|
Cytat:
Widzę jakieś plamki na tapicerce, ale może to kwestia zdjęć, a nie samej tapicerki. Poza tym, czy to nie są fotele z Titanium? Szkoda, że całość nie Titanium... nawiew na tył by się przydał. Chociaz i tak największy problem, że nie na FVAT, na gotowo przy obecnym kursie EUR wyszedłby pewnie ok. 65k. |
|
|
|
|
|
|
#52 | ||
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
do marzeń nic nie potrzeba, do ich realizacji potrzeba właściwego budżetu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Chcesz tańsze ? są na mobile, ale jak ja coś proponuję w takich kwotach, to mam też swoje kryteria wyszukiwania, tak aby nie było można kupić co jest najlepsze w kogoś budżecie. Nie idę na skróty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bump: Cytat:
Bump: Cytat:
|
|
|
|
|
#53 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#54 | |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#55 |
|
|
Powie ktoś coś o poniższym:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] VIN: WF0GXXGBBGDP26358 Dodatkowe zdjęcia: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Jeżeli ktoś byłby w stanie sprawdzić te auto (oczywiście odpłatnie) to proszę o info na priv. Edit: ja go odpuszczam - w najbliższym czasie wszystkie wyjazdy mi odpadają, ale mimo to proszę o info - ja zaspokoję ciekawość, a może ktoś inny skorzysta. Ostatnio edytowane przez dzudzu9 ; 25-05-2016 o 19:52 |
|
|
|
![]() |
|
|
|