![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#51 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 30-12-2015
Model: Focus MK3 Titanium, Kuga 3 PHEV ST Line X
Silnik: 1.6 EcoBoost 182PS, PHEV
Rocznik: 2011, 2020
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Maciej
Model: Ford Focus MK3
Silnik: 1.6 ecoboost
Rocznik: 2012
|
Cześć,
muszę zakupić reflektory na przód do mojego Focusika. Znalazłem dwie firmy: Depo, Tyc. Czy polecacie, którąś z tych firm lub jakąś inną? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#53 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 11-02-2004
Model: Focus
Silnik: PNDD + LPG
Rocznik: 2018
|
To tanie tajwańskie zamienniki. Nie zawsze wszystko idealnie pasuje. Ale z drugiej strony trzymają się jakoś na rynku od ponad 20 lat.
Z lepszych Visteon, Hella, Valeo. |
|
|
|
|
|
#54 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: Bartek
Model: Focus mk2 lift
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2010
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
Ja kiedyś kupiłem reflektory Depo i mam jak najgorszą opinię Są tanie i to jest ich jedyna zaleta Istnieją na rynku bo za każdym razem ktoś inny się nabiera na tą markę Na pewno bym nie kupił ponownie Depo (po wcześniejszych doświadczeniach) => miałem duży problem z założeniem żarówki, mając lampę ma kolanach, podczas gdy w oryginalnej Helli, żarówkę wymieniało się w samochodzie (to była lampa przeciwmgielna) pozdrawiam Arturek
|
|
|
#56 |
|
ford::expert
![]() Imię: Łukasz
Model: KUGA
Silnik: 1.5 eb
Rocznik: 2020
|
Lamp do Focusa używanych jest naprawdę duzo na rynku. Z zamienników to tylko OSRAM ale ich cena to ponad 3000zl, wszystko inne to dziadostwo.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|