![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#51 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Wiktor
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI 150 KM
Rocznik: 2017
|
sprawdziłem listę krajów (są m.in. Czech, Niemcy). Wiem, że nie ma Polski, ale może ktoś ma albo korzysta? Chciałbym poznać wrażenia użyszkodnika a nie tylko poczytać informacje od producenta.
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 27-11-2025
Model: Mondeo MK V
Silnik: 2.0
Rocznik: 2015
|
Witam, posiadam zwykłe lampy z soczewką, z uwagi na bardzo słabe oświetlenie drogi postanowiłem wymienić żarówki h7, na ledy "LED H7 ULTINON PRO3022 6000K" przez 2 tygodnie było świetnie - brak błędu, nieporównywalnie lepsze oświetlenie drogi, lecz po tym czasie obydwie żarówki zaczęły niezależnie od siebie mrugać, migać jak stroboskopy. W forscanie od początku wyłączona opcja od sprawdzania przepalonej żarówki więc nie powinno to wpływać na ledy, następnie dołożyłem do żarówek "REZYSTORY LED H7 50W 6Ohm" lecz nie zmieniło to absolutni nic. Dodam że na pozycyjne mam założone "LED Osram W5W 1W 2825DWP-2BL LEDRIVING SL" i z nimi nie ma problemu. Można z tym coś zrobić? Nie chciałbym wracać do standardowych.
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
ford::beginner
![]() Imię: krzysztof
Model: Fusion USA
Silnik: 2,5