![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#51 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 04-09-2010
Model: Transit HiCube (na bliźniakach)
Silnik: diesel
Rocznik: 1997
|
a jak ja jeżdżę dużo po nierównej drodze to mi się to stukanie może szybciej pojawić czy też nie czy to zależy od czasu i od wieku auta mój słonik ma 13lat na koncie i miałem już raz to stukanie ale to było już wcześniej jak pierwszy właściciel go miał to mu sie nie chciało tego naprawiać z tego co mowił a za dwa dni po naprawie auto mi myszkowało na dołach to mogła być wina przedniego zawieszenia?To jest mój 3 Transit i pierwszy z takimi usterkami na dzień dobry.
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 25-10-2007
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 145KM
Rocznik: 2008
|
witam
bylem na wakacjach nie uporalem sie jeszcze... chociaz teraz wydaje mi sie, ze jakby mniej pukalo ;/ jak beda pieniadze to sie tym zajme Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na razie czeka mnie wymiana klockow |
|
|
|
|
|
#53 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 19-04-2011
Model: Mondeo
Silnik: TDDI
Rocznik: 2001
|
Witam. Wymieniłem łączniki stabilizatorów, łożysko amortyzatorów.
Na nierównościach stuka mi z prawej strony, na stacji diagnostycznej nie wykazało żadnych luzów, zużycie amortyzatorów dopiero 15%. Co może być przyczyną? Końcówki drążków kierowniczych? Przy okazji mógłby mi ktoś polecić dobrego mechanika od zawieszenia w okolicach Żor/Jastrzębia/Cieszyna |
|
|
|
![]() |
|
|
|