![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#591 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Rafał
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2007
|
szkoda ze w tym filmiku nie ma Rasiaka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#592 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
|
Cytat:
Dzięki Rafał za dzisiaj...było jak na filmiku...była piłka były dzieciaki...(tylko bez podtekstówGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) była gierka...miałeś mocną pakę dziś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Już dziś zapraszam na środę na 18.00 UWAGA!!! Od przyszłego tygodnia, w każdy poniedziałek przychodzimy na 18.30 - 20.30 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Środy bez zmian
|
|
|
|
#593 |
|
|
No ja niestety w poniedziałki będę do godziny tylko 19:45 max bo o 20 muszę odebrać Ewelinę z pracy.. ale zawsze coś się pogra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#594 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 14-06-2011
Model: S-Max Titanium
Silnik: 2.0 TDCI 140KM
Rocznik: 2008
|
mnie w środę nie ma, sam jestem z dzieciakami i palucha u nogi muszę wyleczyć, bo komuś przedostatnim razem zasadziłem aż zsiniał pod paznokciem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
FORD S-Max Tytanium 2.0 TDCI 140 KM Detykacja dla AdamJ, MlekoLowickie i innych Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń. (JP II) |
|
|
|
|
|
#595 |
|
ford::professional
![]() Imię: Jacek
Model: Galaxy '14
Silnik: 2.0 TDCI 163KM
Rocznik: 2014
|
szukam ekipy siatkówkowej i hali, koedukacyjnej, mam kilkoro chętnych osób do zorganizowania sie. w tygodniu wieczorami.
|
|
|
|
|
|
#596 |
|
|
Jutro środa i wiadomo...Orlik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wiemy ze Mariusza nie będzie...ale co z resztą ekipy? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 1. AdamJ. 2. Melko + 1 3. Ekipa od Jacka 4. Wiesiu 5. Krzysiek 6. 7. ... Gdzie reszta ? Gramy w tym samym składzie i az nie chce mi sie wierzyc że nie ma innych chętnych w Szczecinie? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gdyby Bóg wolał przedni napęd, chodzilibyśmy na rękach. "...Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."Colin McRae Ostatnio edytowane przez AdamJ. ; 07-05-2014 o 08:23 |
|
|
|
|
|
#597 |
|
|
siemaneczko, ja niestety odpadam do dzis nie dam rady pracuje pozniej nastepny tydzien wyjezdzam na dolnyslask na tydzien i dopiero w nastepny poniedzialek bede na pilce...
|
|
|
|
|
|
#598 | |
|
|
Cytat:
FORD S-Max Tytanium 2.0 TDCI 140 KM Detykacja dla AdamJ, MlekoLowickie i innych Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń. (JP II) |
|
|
|
|
|
|
#599 |
|
|
Dzięki za dziś...I pełen szacun dla Maćka...zniósł dziś wszystko..został zdeptany, obkopany...kilka razy ograny...A na deser rozwalono mu łuk brwiowy...
A on dalej grał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Do poniedziałku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#600 |
|
|
chcą nas wykończyć, żeby w końcu wygrać, ja nadal pauzuję, leczę palucha
|
|
|
![]() |
|
|
|