![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#591 |
|
ford::professional
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk3-DENSO
Silnik: 2.O TDCi 115/156KM, 299/377Nm 'by Heko.
Rocznik: VII/2OO5 Sedan
|
Taaaaa a OPEL to OPEL!!! HEH! Wiecie swoje, a ja swoje i niech tak zostanie. Gdzie dwóch Polaków tam trzy zdania!
|
|
|
#592 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 19-12-2007
Model: Mondeo Ghia HTB
Silnik: 2.0 TDCI 130/6
Rocznik: 2005
|
Denso jest naped DVD czyli serce calej nawigacji. Moduł zas w konsoli produkuje Visteon.
|
|
|
|
|
|
#593 |
|
|
No i proszę Bien11 potwierdził moje stanowisko. A jestem przekonany, że w pytaniu nsc20 chodziło mu o radio z całą resztą czyli klima, CD, navi, a nie napęd DVD jedynie do odczytu płyty navi!!!
|
|
|
#594 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 30-10-2008
Model: Mondeo Mk3
Silnik: 2.0 TDCi 85kW
Rocznik: 2004
|
W tytule topika jest "NAWIGACJA DENSO" a nie "RADIO Z CAŁĄ RESZTĄ VISTEON"
To cudo w bagażniku to nie "napęd DVD jedynie do odczytu płyt" tylko właściwa nawigacja, natomiast cudo w konsoli to wyświetlacz do nawigacji DENSO właśnie. Ciach bajera.
|
|
|
#595 |
|
ford::amateur
![]() Imię: tomek
Model: focus
Silnik: 1,6 tdci
|
Dzieki koledzy za pomoc :fcp29 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. własciwie to potrzebne mi to jest do tego by rozkodować to piekielne urządzenie. Może ktoś poleci jakiegoś magika który by to zrobił w Wawie czy Lublinie, przypomnę że zablokowany mam pin przez kilkukrotnie wpisany niewłaściwy...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. W Trybie serwisowym nawigacja działa normalnie tylko nie gada(mapa jaguara no i denerwuje takie wpisywanie kodów)...natomiast nie mam radia i cd i tak już jakieś 3 miesiące. Byłem już w ford centrum Dobra, u jakiegoś magika z wolumenu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no i auto plaza bielany gdzie powiedzieli mnie ze jezeli zablokowany pin to denso do wyrzucenia... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. być moze jak sie zwrócę bezpośrednio do producenta to mnie coś poradzi... pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
#596 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 27-12-2008
Model: FORD MONDEO COMBI
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2003
|
Witam
Czy ktoś wie jaka jest najnowsza mapa do navi denso. Pytam ponieważ może warto kupić oryginał. Pod warunkiem, że cena umiarkowana....?? |
|
|
|
|
|
#597 | |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-08-2006
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2001
|
Cytat:
|
|
|
|
#598 |
|
|
czytałem o nowej mapie od jaguara. Mapa podobno jest z 2009r jestem nią zainteresowany. Czy będzie działać w fordzie c-max 2004r? kontakt radek_w1989@wp.pl
|
|
|
|
#599 |
|
|
ja też jestem zainteresowany! Jak coś to pisz!
|
|
|
#600 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 09-06-2008
Model: C-Max
Silnik: 2.0 TDCI
|
Faktycznie mapy Jaga na 2009 są już do kupienia (2008-2009 Jaguar Part# 6W83-10E898-AE, Denso Part# 104632-5860). To są trzy dwuwarstwowe płytki. Co z tego skoro pisze, że znajdują się na nich mapy):
DVD1: Austria Belgium Switzerland Germany Denmark Finland Italia Lichtenstein Luxemburg Netherlands Norway San Marino Sweden Vatican DVD2: Andorra Spain France Great Britain Ireland Moncao Portugal DVD3: Andorra (again) Austria (again) Belgium (again) Switzerland (again) Germany (again) Denmark (again) France (again) Lichtenstein (again) Luxemburg (again) Monaco (again) Netherlands (again) Czech Republic Mapy kosztyują ~200 funtów na ebayu, ale co z tego skoro nie ma na nich Polski (co jest trochę dziwne). słowacji , węgier, itp.. Jak wiemy mapy 2007-2008 Jaguara są takie jak do Forda, więc działają bez problemu i jest na nich Polska i inne kraju środka Europy. PS. Jakby poszperać po polskich forach Jaga, to nie wiedzieć czemu ludzie kombinują z mapami Toyoty bo boją się w serwisie sprawdzić czy i ile kosztuje oryginał... który wielu używa w Fordach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| denso , focus , ford , map , nawigacja , radio , s-max , tmc |
|
|