![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#631 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 24-01-2006
Model: Mondeo
Silnik: 1,6
Rocznik: 93
|
|
|
|
|
|
|
#632 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 01-01-2007
|
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
#633 |
|
![]() Zarejestrowany: 07-04-2005
Model: Peugeot 407
Silnik: 2,0 HDI
Rocznik: 2005
|
>> >> > Przychodzi pijany chłop do domu. Zamknął drzwi, i na całe gardło z
>> >> > progu >> >> > krzyczy: >> >> > - Przyszedłeeeeeemm! >> >> > Ostrym ruchem nogi, zrzuca lewego buta, ten ulatuje w koniec >> >> korytarza, >> >> > potem, zrzuca prawego, który zostawiwszy na suficie ślad podeszwy, >> >> pada na >> >> > podłogę . >> >> > Silnie klnąc pod nosem, i czepiając się rękoma ścian, przechodzi do >> >> kuchni, >> >> > gdzie wywraca stół, taborety i bije naczynia. >> >> > - Ja kuu*rrwa przyszedłemmmm! >> >> > Następnie, przechodzi do pokoju, zrzuca z półek wszystkie książki, >> >> wywraca >> >> > telewizor, bije kryształową wazę. >> >> > I znowu na całe gardło: >> >> > - W domuu jestemmm! >> >> > Przechodzi do sypialni, zrywa z łóżka prześcieradło, rzuca je na >> >> podłogę i >> >> > depcze nogami. >> >> > - Przyszedłeeemm... W domuuu jeestemmm! >> >> > Nareszcie opadłszy z sił, pada plecami na łóżko, i wzdycha: >> >> > - Jak zaje..ście być kawalerem.... Przyjeżdża Kaczyński z wizytą do Benedykta. Jest miło i sympatycznie Benedykt pyta: B: A jak tam u Was po wyborach K: Wszystko w jak najlepszym porządku Ojcze św. Wyborcy zadowoleni szczęśliwi. Mówią, że takiej Polski chcieli Ojciec Święty pokiwał głową uśmiechnął się i pokazał Kaczorowi 6 palców. B: A jak tam u Was z bezrobociem K: Doskonale Ojcze Święty. Jest tak dobrze, że młodzi ludzie już zaczynają wracać do kraju z emigracji. Zarobki super, pracodawcy gwarantują doskonałe warunki zatrudnienia. Ojciec Święty znów pokiwał głową uśmiechnął się i pokazał Kaczorowi 6 palców B: A co w szkolnictwie? K: Wspaniale. Minister sprawdził się doskonale. Dzieciaki zadowolone chcą nawet w sobotę i niedzielę chodzić do szkoły. Ojciec Święty pokiwał głową uśmiechnął się i znów pokazał Kaczorowi 6 palców. Wizyta się zakończyła Kaczyński wrócił do Polski i swych obowiązków. Jednak sprawa pokazywanych 6 palców nie dawała mu spokoju. Wybrał się, więc do Glepma i pyta: K: Prymasie byłem u papieża opowiadałem mu, co w kraju, a ten na każdą moją odpowiedź pokazywał mi 6 palców. Co to znaczy? G: Jak to, ty katolik i nie wiesz, że chodzi o 6 przykazanie: Nie cudzołóż. K: Nie cudzołóż? A jak to się ma do mnie? G: A co miał powiedzieć NIE PIER....L!!??
|
|
|
#634 |
|
![]() Imię: Robert
Silnik: 1.8 Zetec
Rocznik: 1995
|
Spotyka pająk pająka.
- Cze, co robisz? - Gram w motylki - Skąd masz? - A, ściągnąłem sobie z sieci... >>>>>>> > Środek nocy, z baru wychodzi nawalony facet i chce iść do domu, >>>>>>> jednak nogi >>>>>>> > odmawiają mu posłuszeństwa. Pod barem stoi jedna taksówka, więc >>>>>>> facet >>>>>>> > sprawdza swój portfel i wylicza że ma 15zł. Podchodzi więc do >>>>>>> > taksówkarza i pyta: >>>>>>> > -Panie ile za kurs na Sienkiewicza? >>>>>>> > -O tej porze to 20. >>>>>>> > -A za 15 nie da rady? >>>>>>> > -Za 15 nie opłaca mi się silnika odpalać. >>>>>>> > -Panie niech Pan się zlituje, późno jest, zimno, ja jestem >>>>>>> wcięty, do domu >>>>>>> > daleko. >>>>>>> > -Facet spadaj i nie zawracaj mi głowy. >>>>>>> > Więc nie było wyjścia facet poszedł na pieszo do domu. >>>>>>> > Następnego dnia idzie ten sam facet ulicą i widzi długą kolejkę >>>>>>> taksówek a >>>>>>> > na samym końcu kolejki stoi ten niemiły taksówkarz. Facet podchodzi >>>>>>> więc do >>>>>>> > pierwszej taksówki i mówi: >>>>>>> > - Ile za kurs na Sienkiewicza? >>>>>>> > - 20zł. - mówi taksiarz. >>>>>>> > Ja dam panu 50zł za kurs ale w czasie jazdy zrobi mi pan loda. >>>>>>> > - Spadaj zboku bo zaraz ci dowale. >>>>>>> > Facet podchodzi do 2 taksówki: >>>>>>> > Ile za kurs na Sienkiewicza? >>>>>>> > - 20zł. - mówi taksiarz. >>>>>>> > - Ja dam panu 50zł za kurs ale w czasie jazdy zrobi mi pan loda. >>>>>>> > - Spadaj zboku bo nie ręcze za siebie. >>>>>>> > Facet podchodził do każdej taksówki i sytuacja powtarzała się. >>>>>>> > Podchodzi do ostatniej taksówki - tej spod baru - i mówi do kierowcy: >>>>>>> > - Ile za kurs na Sienkiewicza? >>>>>>> > - 20zł. - mówi taksówkarz. >>>>>>> > - Ja dam panu 50zł za kurs ale pod warunkiem że ruszy pan powoli i >>>>>>> pomacha >>>>>>> > do wszystkich swoich kolegów taksówkarzy.
|
|
|
#635 |
|
|
|
|
|
#636 |
|
![]() Zarejestrowany: 18-01-2007
|
|
|
|
|
|
|
#637 |
|
![]() Zarejestrowany: 01-01-2007
|
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
#638 |
|
![]() Zarejestrowany: 18-03-2006
|
Mama poszła się wykąpać, do łazienki wpada mały Jasiu i nawija:
- Mamo, mamo mogę się z tobą wykąpać? Matka na to: - Nie synku, absolutnie!! Syn: - Mamo ale jak tak bardzo proszę... Matka: - No dobra ale nie zaglądaj pod wodę!!! Mija parę minut, Jasiu wyciąga głowę spod wody i pyta: - Mamo, po co Ci tam włosy??? Matka zmieszana odpowiada: - Wiesz synku to jest szczotka!!! Syn: - A tata ma taką samą! Oburzona matka: - A skąd to wiesz? Syn: - Bo wczoraj tatuś sąsiadce zęby czyścił!!!
|
|
|
#639 |
|
|
|
|
|
#640 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 25-06-2004
Model: fazer 1000, mondeo mk3 ghia
Silnik: 1.0, 2.0 TDCi
Rocznik: 2004, 2005
|
nie wiem, moze bylo, ale .... swietne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| dowcipy , kawały |
|
|